Aλμέιδα για Πισάρο: «Όταν αλλάζεις πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς»
i

© Intime

Aλμέιδα για Πισάρο: «Όταν αλλάζεις πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:04 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 23.07.2023

Στον Ροδόλφο Πισάρο στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο, τονίζοντας πως η προσαρμογή του δεν θα είναι εύκολη.

H AEK έδειξε καλά δείγματα στο φιλικό της εναντίον του Βόλου, επικρατώντας με 3-0 κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Ροδόλφο Πισάρο, τονίζοντας πως η προσαρμογή του δεν θα είναι εύκολη. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλμέιδα:

Για το παιχνίδι: «Πρώτα απ' όλα είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Υπάρχουν καλά πράγματα και πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Εγώ βλέπω ανταγωνισμό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και αυτό θα μας βοηθήσει να διεκδικήσουμε πράγματα. Όλοι είναι σημαντικοί».

Για τον Πισάρο: «Πιστεύω ότι όταν αλλάζεις ένα πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς. Έχουμε ποδοσφαιριστές στην Αθήνα που είναι σημαντικοί και για την ομάδα και για το σύνολο. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε δουλειά».

Μπράτσος: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη αντίπαλος»

Ο Κώστας Μπράτσος στάθηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως η Ένωση ήταν ο πιο απαιτητικός αντίπαλος απ' όσους είχε η ομάδα μέχρι στιγμής. Αναλυτικά ο ίδιος μιλώντας στην Cosmote TV, τόνισε: 

«Ήταν ένα παιχνίδι απαιτητικό με καλό αντίπαλο. Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη απ' όσες είχαμε. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε πράγματα. Μπορώ να είμαι ικανοποιημένος μόνο για την είσοδο μας στο ματς. Ήμασταν καλά τοποθετημένοι μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Όπως είπατε και σεις αυτά είναι παράδειγμα πού μπορούν να μας δείξουν που φτάνουμε».