H επική ατάκα του Αλμέιδα: «Κάποια στιγμή θα με πιάσει η καρδιά» (vid)

H επική ατάκα του Αλμέιδα: «Κάποια στιγμή θα με πιάσει η καρδιά» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:50 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 04.04.2024

Δείτε την επική ατάκα του Ματίας Αλμέιδα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό (2-1).

Ο Παναθηναϊκός φώναξε «παρών» στη μάχη του τίτλου μετά την επικράτηση του στη Λεωφόρο επί της ΑΕΚ με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή, για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Σε ένα τρίλεπτο φωτιά και σκόρερ τους Τάσο Μπακασέτα και Φώτη Ιωαννίδη το τριφύλλι κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος του σκορ και να πάρει τη νίκη και το τρίποντο που τον κρατάει ζωντανό στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Κάπως έτσι η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έριξε την Ένωση από την πρώτη θέση της κατάταξης και μείωσε στους τέσσερις την απόσταση από την κορυφή.

Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι ρωτήθηκε για το αν απολαμβάνει το πρωτάθλημα που πάει πόντο – πόντο ή αν είναι ψυχοφθόρο για εκείνον. Ο Αργεντίνος τεχνικός με μία επική ατάκα είπε πως «κάποια στιγμή θα με πιάσει η καρδιά».

«Αυτό με τα δυο χρόνια και τις μικρές αποστάσεις θα μου κάνει την… καρδιά. Για το πρώτο πράγμα που είπατε το είπα γιατί το αισθάνομαι. Προέρχομαι από φτωχή οικογένεια και μου έμαθε πως δεν πατάς εκεί που τρως.

Όσο είμαι εδώ θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πάρα πολύ να κερδίζω. Μου αρέσει πολύ! Δουλεύω γι’ αυτό. Αλλά είμαι ευγνώμων στη χώρα που μου δίνει φαγητό να φάω. Στη χώρα που μου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσω τον πολιτισμό της. Στη χώρα που οι πολίτες μου δείχνουν σεβασμό. Απόψε είμαι στεναχωρημένος, αλλά όπως λέω πάντα σε μισή ώρα θα σκεφτώ το επόμενο παιχνίδι.

Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που δεν μπορείς να αλλάξεις. Αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορείς να το αλλάξεις. Κοιτάμε τι έρχεται.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος τεχνικός.