Αλμέιδα: «Ο τέταρτος διαιτητής έλεγε ότι δεν καταλάβαινε τι συζητούσαν οι άλλοι τρεις, άρα γιατί να υπάρχει;»

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Αλμέιδα: «Ο τέταρτος διαιτητής έλεγε ότι δεν καταλάβαινε τι συζητούσαν οι άλλοι τρεις, άρα γιατί να υπάρχει;»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 01:07 - 20.03.2023

Ο Ματίας Αλμέιδα, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου, υποστήριξε πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν καταλάβαινε τη συζήταγαν οι άλλοι τρεις διαιτητές στη φάση του πέναλτι, κατά τη διάρκεια του ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Το ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με έντονα παράπονα και από τις δύο ομάδες, με μία από τις πλέον αμφισβητούμενες φάσεις να είναι εκείνη του πέναλτι που καταλόγισε ο Νταμπάνοβιτς

Χαμός στα αποδυτήρια: Λεκτική επίθεση του Σένκεφελντ στον Αλμέιδα καταγγέλλει η ΑΕΚ, που «φωνάζει» για τον Νταμπάνοβιτς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:25 - 20.03.2023

Χαμός στα αποδυτήρια: Λεκτική επίθεση του Σένκεφελντ στον Αλμέιδα καταγγέλλει η ΑΕΚ, που «φωνάζει» για τον Νταμπάνοβιτς

Ένταση δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια, στο τέλος του ντέρμπι της OPAP Arena. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ ο Σένκεφελντ επιτέθηκε φραστικά στον Αλμέιδα, ενώ έντονα είναι τα παράπονα της Ένωσης για τη φάση που ο Νταμπάνοβιτς πήρε πίσω το πέναλτι που αρχικά καταλόγισε πάνω στον Αραούχο.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στον τέταρτο διαιτητή, Τάσο Σιδηρόπουλο, τονίζοντας πως ο Έλληνας ρέφερι δεν καταλάβαινε τι συζήταγαν οι υπόλοιποι τρεις διαιτητές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι αποφάσεις που παίρνουμε θα αναλυθούν αφού δούμε το ματς. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι πιστεύω ότι χωρίς να κάνουμε το σύνηθες παιχνίδι μας είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Βελτιώσαμε το αμυντικό κομμάτι σε σχέση με το περασμένο παιχνίδι. Παίξαμε σαν να ήταν τελικός, αλλά το ματς είχε πολλές διακοπές. Στο β’ μέρος προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την πίεση και να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Σε γενικές γραμμές παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε. Έχω κάποιες απορίες όσον αφορά το τέλος».

Για την τελευταία φάση του αγώνα: «Πιστεύω ότι το είδατε καλύτερα απ’ ότι εγώ. Ίσως όταν βλέπεις από πιο ψηλά είναι και πιο ξεκάθαρο. Εγώ είδα ότι στην αρχή έδωσε πέναλτι και μετά υπάρχει το VAR, oπότε γιατί όχι. Ο τέταρτος μου έλεγε πως δεν καταλάβαινε τη λέγανε οι άλλοι τρεις επειδή δεν γνώριζε τη γλώσσα. Άρα γιατί να υπάρχει τέταρτος; Και αυτός είναι ο κορυφαίος διαιτητής του ελληνικού ποδοσφαίρου».