Αναστόπουλος: «Θα γίνει μεγάλη μάχη στα play offs - Η ανανέωση Πασχαλάκη είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει»

Νίκος Αναστόπουλος

i

© Intime

Αναστόπουλος: «Θα γίνει μεγάλη μάχη στα play offs - Η ανανέωση Πασχαλάκη είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει»

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στην Τούμπα, αλλά και για την ανανέωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο Ολυμπιακός στην Τούμπα ήταν απολαυστικός!

Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΟΚ (1-4) στο ντέρμπι της Τούμπας για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League κι έτσι έβαλε... φωτιά στη μάχη του τίτλου. 

Ναβάρο, Ποντένσε και Ελ Κααμπί (2) βρήκαν δίχτυα για τους ερυθρόλευκους, ενώ το μόνο που κατάφερε ο Δικέφαλος ήταν να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο πρώτο μέρος με τον Ντεσπόντοφ, το οποίο όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια δεν ήταν αρκετό.

Ο «θρύλος» του Ολυμπιακού, Νίκος Αναστόπουλος, κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για την εικόνα της ομάδας του Μεντιλίμπαρ στο ντέρμπι, αλλά και για την ανανέωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΑ Σπορ:

«Οι κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο ήταν σημαντικές. Το βάθος των ρόστερ θα είναι καθοριστικό. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα έχουν τα παιχνίδια του Conference League, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα είναι πιο ξεκούραστοι».

«Βλέπουμε λοιπόν ότι αυτή η νίκη του Ολυμπιακού μείωσε την απόσταση από την κορυφή, έδωσε ένα νέο ενδιαφέρον και φαίνεται πλέον καθαρά πως θα γίνει πολύ μεγάλη μάχη στα play offs, γιατί ο Ολυμπιακός έχει μπει πάρα πολύ δυνατά», πρόσθεσε ο έμπειρος τεχνικός.

Για την ανανέωση Πασχαλάκη: «Ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει. Η βάση μιας ομάδας είναι η άμυνά της, όχι μόνο ο τερματοφύλακάς της, αλλά και τα στόπερ και τα πλάγια μπακ της».

Για τον ΠΑΟΚ: «Βλέπουμε έναν πλουραλισμό στην επίθεση του ΠΑΟΚ, αλλά τον δεινό σκόρερ δεν τον έχει. Υπάρχει ένα θέμα εκεί. Δεν προσπαθούμε να μηδενίσουμε τον ΠΑΟΚ, έχει κάνει ματς με πεντάρες και εξάρες. Έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία, έχει κάνει το τέλειο, καλή απόδοση με σκορ. Αλλά στο τέλος οι τίτλοι μετράνε».