Ανατροπή ξανά στις αποδόσεις για τον τίτλο - Ποια ομάδα δίνεται ως φαβορί για πρωτάθλημα

Αραούχο - Παλάσιος

i

Αραούχο - Παλάσιος/ ©Intime

Ανατροπή ξανά στις αποδόσεις για τον τίτλο - Ποια ομάδα δίνεται ως φαβορί για πρωτάθλημα

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:18 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 20.03.2023

Μετά την πρώτη αγωνιστική των play offs οι στοιχηματικές αποδόσεις άλλαξαν και χρίζουν τον Παναθηναϊκό φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Stoiximan Super League.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο μηδέν το βράδυ της Κυριακής (19/3) στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των play offs της Stoiximan Super League. Μετά τη «λευκή» ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια οι «πράσινοι» διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 62 βαθμούς, στο +2 από την «Ένωση». 

Το αποτέλεσμα του αθηναϊκού ντέρμπι έβγαλε κερδισμένους τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που μετά τις νίκες τους πλησίασαν στην κορυφή. Θυμίζουμε οι Πειραιώτες επικράτησαν του Βόλου εκτός έδρας και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφυγε με το «διπλό» από το «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά την νίκη με ανατροπή κόντρα στον Άρη

Οι στοιχηματικές εταιρείες επηρεάστηκαν από την εικόνα και τη νέα απώλεια βαθμών της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα και μετά από πολύ καιρό, η ΑΕΚ δεν προσφέρεται πλέον ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Super League

Ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια πληρώνει στο 2.50-2.60 και η ΑΕΚ προσφέρεται στο 3.00, από το 2.20 που βρισκόταν την προηγούμενη εβδομάδα. Ίδια απόδοση (3.00) έχει και ο Ολυμπιακός, με την απόδοσή του να πέφτει κατακόρυφα, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις και νίκες. Ο ΠΑΟΚ παραμένει το τέταρτο φαβορί για το πρωτάθλημα, ο οποίος προσφέρεται 9.00 στη Novibet και 14.00 στη Stoiximan.

Ο Πορτοσάλτε έκανε ποδοσφαιρική ανάλυση: «Έχει δίκιο ο Παναθηναϊκός για την κόκκινη - Η ΑΕΚάρα έχει θέματα» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:32 - 20.03.2023

Ο Πορτοσάλτε έκανε ποδοσφαιρική ανάλυση: «Έχει δίκιο ο Παναθηναϊκός για την κόκκινη - Η ΑΕΚάρα έχει θέματα» (vid)

Ο Άρης Πορτοσάλτε τοποθετήθηκε για το ντέρμπι της Κυριακής (19/03) μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στην «OPAP Arena», λέγοντας πως οι «πράσινοι» δικαίως διαμαρτύρονται.

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Super League ανά στοιχηματική εταιρεία

Stoiximan 

Παναθηναϊκός 2.60 

AEK 3.00 

Ολυμπιακός 3.00 

ΠΑΟΚ 14.00

Novibet

Παναθηναϊκός 2.50 

AEK 3.00

Ολυμπιακός 3.20

ΠΑΟΚ 9.00