Αναζητούνται οι Πολωνοί διαιτητές - Δεν τους έβρισκε ο Διαμαντόπουλος!

Πάβελ Ρατσκόφσκι

i

© photo by Alexander Hassenstein / Getty Images / Ideal Images

Αναζητούνται οι Πολωνοί διαιτητές - Δεν τους έβρισκε ο Διαμαντόπουλος!

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 13:19 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

Απίθανα περιστατικά από τους Πολωνούς διαιτητές που μέθυσαν, προκάλεσαν επεισόδιο και... αγνοούνται. Πάει για αλλαγή ο Μπένετ, ορίζοντας Έλληνες στο ΑΕΚ - Άρης.

Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των Πολωνών διαιτητών, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα για να σφυρίξουν το σημερινό ΑΕΚ - Άρης, αλλά μέθυσαν και προκάλεσαν επεισόδιο μέσα στο αεροπλάνο!

Όσο περνάει η ώρα, τόσο περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά το τι συνέβη χθες το βράδυ από τους Πολωνούς διαιτητές. Οι οποίοι φέρεται μέχρι και να προπηλάκισαν έναν άνδρα με τον γιο του τόσο μέσα στο αεροπλάνο, όσο και στην αίθουσα παραλαβής των αποσκευών.

Οι διαιτητές είχαν... ενημερώσει στο παραλήρημά τους πως θα συνεχίσουν τη βραδιά τους στη νυχτερινή Αθήνα και όπως αποδεικνύεται αυτό έκαναν. Αλλά είναι άγνωστο που βρίσκονται αυτή τη στιγμή!

Απίστευτο: Μεθυσμένοι ήρθαν στην Ελλάδα οι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ - Άρης, προκάλεσαν επεισόδιο στο αεροπλάνο - Στον αέρα ο αγώνας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:49 - 09.04.2023

Απίστευτο: Μεθυσμένοι ήρθαν στην Ελλάδα οι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ - Άρης, προκάλεσαν επεισόδιο στο αεροπλάνο - Στον αέρα ο αγώνας

Απίθανα πράγματα από τους Πολωνούς διαιτητές που έχουν οριστεί στο ΑΕΚ - Άρης. Κατανάλωσαν αλκοόλ και προπηλάκισαν έναν Έλληνα με τον γιο του μέσα στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία. Ενήμεροι ΕΠΟ και ομάδες, άγνωστο ποιος θα σφυρίξει στο ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαιτητές αναζητούνται από τους ανθρώπους της ΕΠΟ, αφού κανείς δεν τους έχει εντοπίσει έως αυτή την ώρα. Μάλιστα λέγεται πως όταν τελικά βρεθούν, θα τους υποβάλλουν σε έλεγχο αλκοτέστ, ενώ παραμένει άγνωστο το αν θα είναι σε θέση να σφυρίξουν έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

Προκαλούνται φυσικά και διάφορα ερωτήματα αν τελικά οι Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβα Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ, βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια και σφυρίξουν το ματς. Τι θα γίνει αν υποπέσουν σε λάθη; Πως θα αντιδράσουν οι ομάδες σε πιθανή αλλοίωση αποτελέσματος; Κι αν δε σφυρίξουν αυτοί, ποιος θα σφυρίξει;

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες για μια ακόμα υπόθεση... τρέλας που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με βάση πάντως τις τελευταίες πληροφορίες, όλα δείχνουν πως πάμε σε αλλαγή των Πολωνών, με τον Μπένετ να ορίζει Έλληνες!