Ανιγκό: ««Χαρίσαμε δύο γκολ...»

Ανιγκό: ««Χαρίσαμε δύο γκολ...»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:32 - 09.04.2023

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό, ο Ζοσέ Ανιγκό στάθηκε στα λάθη των παικτών του, που στοίχισαν δύο γκολ.

Απογοητευμένος ήταν ο Ζοσέ Ανιγκό μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των Playoffs της Stoiximan Super League. Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά στάθηκε στην κακή απόδοση των παικτών του λέγοντας ότι «χάρισαν δύο γκολ» στο τριφύλλι. 

«Δεν ήμασταν καθόλου καλοί σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, χάσαμε πολλές μπάλες, πιεστήκαμε από τον Παναθηναϊκό και πιστεύω πως χαρίσαμε δύο γκολ στους αντιπάλους μας. Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανιστήκαμε καλύτεροι, αλλά το ματς είχε ήδη κριθεί.

Έπρεπε να ξεκουράσουμε παίκτες σήμερα και να χρησιμοποιήσουμε παίκτες με περισσότερη φρεσκάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να κάνουμε αλλαγές για να δώσουμε ανάσες στην ομάδα, αλλά δεν καταφέραμε να αλλάξουμε κάτι, καθώς το αποτέλεσμα είχε κριθεί.

Πάντα υπάρχουν πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος, ο οποίος πάντα θα παλεύει για την κατάκτηση του τίτλου. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε, μετά από μία ήττα στην οποία δεν ήμασταν καθόλου καλοί», σημείωσε ο Ζοσέ Ανιγκό μετά το τέλος του ντέρμπι της Λεωφόρου.