Ο Γκατούζο συμφώνησε με Μαρσέιγ και σηκώνει άμεσα μανίκια

O Τζενάρο Γκατούζο

Ο Γκατούζο συμφώνησε με Μαρσέιγ και σηκώνει άμεσα μανίκια

Κώστας Τόπας 09:27 - 27.09.2023

Ο Τζενάρο Γκατούζο έδωσε τα χέρια με την Μαρσέιγ και σηκώνει άμεσα μανίκια για να πιάσει δουλειά στην τεχνική ηγεσία της αντίπαλης ομάδας της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Ο Πάμπλο Λονγκόρια, πρόεδρος της ΟΜ, έχει θέσει τον Τζενάρο Γκατούζο τη νέα του προτεραιότητα ως προπονητή για να αντικαταστήσει τον Μαρθελίνο. Ο Ιταλός τεχνικός θα είναι πιθανότατα στον πάγκο από το Σάββατο (30/09) στο Μονακό

Ο άλλοτε προπονητής του ΟΦΗ, ήταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μαρσέιγ τα τελευταία 24ωρα, για να γίνει ο νέος προπονητής του συλλόγου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε χρόνο ρεκόρ κι έτσι ο Γκατούζο θα αναλάβει τα ηνία των Μασσαλών. Η Μαρσέιγ χρειάστηκε να αντιδράσει επειγόντως μετά την αποχώρηση του Μαρθελίνο και ο Πάμπλο Λονγκόρια στράφηκε στον πρώην εμβληματικό μέσο της Μίλαν.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League ήθελε έναν προπονητή με χαρακτήρα για να ταρακουνήσει μια ομάδα που δεν είχε προσωπικότητα και να προσαρμοστεί σε ένα πλαίσιο κρίσης. Ο Γκατούζο φτάνει ως «πυροσβέστης» για να αναβιώσει αυτή την ελαφρώς «άρρωστη», Μαρσέιγ.

Ο Ιταλός τεχνικός και το επιτελείο του θα φτάσουν σήμερα (27/09) στη Μασσαλία για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία ως νέος προπονητής της «ΟΜ». Μάλιστα, μετά τις υπογραφές, ο Γκατούζο θα πιάσει αμέσως δουλειά και θα προπονήσει για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα.