Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: «Μοιρασιά» ανάμεσα σε Μπόχουμ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Μπόχουμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης

i

Μπόχουμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης/ ©Photo by Lars Baron/Getty Images

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: «Μοιρασιά» ανάμεσα σε Μπόχουμ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ελένη Ανδρικοπούλου 21:33 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 16.09.2023

Η Μπόχουμ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League.

Ούτε τώρα η Άιντραχτ! Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Εμπιμπέ στο 57ο λεπτό στο ματς με την Μπόχουμ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Bundesliga, δεν κατάφερε να φύγει με το «διπλό», καθώς οι γηπεδούχοι έφεραν τον αγώνα στα ίσα (1-1) μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στόγκερ στο 74'. 

Έτσι η Άιντραχτ μέτρησε την τρίτη της διαδοχική ισοπαλία την τρέχουσα σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα. Θυμίζουμε ότι η αντίπαλος των «ασπρόμαυρων» στους ομίλους της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είχε έρθει ισόπαλη με την Κολωνία (1-1) εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική και με την Μάιντς εκτός έδρας με το ίδιο σκορ για τη δεύτερη αγωνιστική. 

Να σημειώσουμε ότι η Άιντραχτ αγνοεί τη γεύση της νίκης από τις 20 Αυγούστου και το 1-0 κόντρα στη νεοφώτιστη Ντάρμσταντ στην πρεμιέρα της Bundesliga. Το γκολ για τους «αετούς» είχε σημειώσει τότε ο Ραντάλ Κόλο Μουανί, που πλέον αγωνίζεται με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (5ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: