Τραπ: «Ήρθε η ώρα της μάχης για την πρώτη θέση με τον ΠΑΟΚ, η μοίρα μας είναι στα χέρια μας»

Κέβιν Τραπ

i

PrtScr

Τραπ: «Ήρθε η ώρα της μάχης για την πρώτη θέση με τον ΠΑΟΚ, η μοίρα μας είναι στα χέρια μας»

Ιάσονας Τσίλης 17:50 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 10.11.2023

Παρόλο που απέχει σχεδόν 20 μέρες, ο Κέβιν Τραπ μίλησε για τη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ που ενδέχεται να κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει την Αμπερντίν και έμεινε στο 2-2, έχοντας έτσι την πρώτη απώλεια βαθμών στους ομίλους του Conference League.

Την ίδια ώρα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πέρασε νικηφόρα με 1-0 από το Ελσίνκι και μείωσε τη διαφορά απ' τον ΠΑΟΚ στον πόντο. Όπως αναμενόταν λοιπόν, στη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Γερμανία θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η πρωτιά στον όμιλο, με το «δικέφαλο του βορρά» να παίζει για δύο αποτελέσματα και την Άιντραχτ να ψάχνει μόνο νίκη.

Το παιχνίδι θα γίνει σε 20 μέρες, όμως ο τερματοφύλακας των «αετών», Κέβιν Τραπ μίλησε για την εν λόγω αναμέτρηση από τώρα, δίνοντας σύνθημα νίκης.

«Δώσαμε τα πάντα και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του... Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλά για εμάς τις τελευταίες εβδομάδες. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και βάλαμε γκολ, αλλά είμαι ακόμη πιο χαρούμενος που πήραμε τη νίκη και είχαμε μια εικόνα ομάδας. Αν συνεχίσουμε έτσι, είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε πολύ καλά και στην συνέχεια.

Τώρα παλεύουμε με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη θέση, ήρθε η ώρα της μάχης για την πρώτη θέση. Ο βασικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε τον όμιλο και να πάμε απευθείας στην φάση των «16». Το πιο σημαντικό είναι ότι η μοίρα μας είναι στα χέρια μας», ανέφερε ο Τραπ.