Πέρασε ιατρικά και ανακοινώνεται από τον Άγιαξ ο Άβιλα της Αντβέρπ

Πέρασε ιατρικά και ανακοινώνεται από τον Άγιαξ ο Άβιλα της Αντβέρπ

Δημήτρης Χούπης 14:39 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 22.08.2023

Χωρίς έναν βασικό παίκτης θα κατέβει η Αντβέρπ στον αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς ο Γκαστόν Άβιλα αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Άγιαξ.

Όπως φαίνεται η Αντβέρπ θα παίξει απέναντι στην ΑΕΚ χωρίς έναν βασικό της παίκτη, τον Γκαστόν Άβιλα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ της βελγικής ομάδας πέρασε από τα ιατρικά και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από τον Άγιαξ

Το ποσό  που θα βγάλει από  τα ταμεία της η ολλανδική ομάδα για να αποκτήσει τον 21χρονο είναι στα 12.5 εκατομμύρια ευρώ. 

«Η ΑΕΚ έχει εμπειρία στην Ευρώπη»

Ο προπονητής της Αντβέρπ, Μαρκ Φαν Μπόμελ ανέφερε πως η ΑΕΚ έχει εμπειρία στην Ευρώπη, στις δηλώσεις του ενόψει του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για τα playoffs του Champions League.  

Για την ΑΕΚ: «Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Έχει εμπειρία στην Ευρώπη και είχαμε γνωρίσει την ήττα με 3-0 στην προετοιμασία. Δεν ήταν ακόμα έτοιμοι, ούτε εμείς ήμασταν τότε. Αλλά από την πλευρά μας θέλουμε να πετύχουμε την πρόκριση. 

Όταν ξεκινάγαμε πέρυσι αυτό εδώ ήταν πολύ μακριά, δεν είχαμε καταφέρει να προκριθούμε στο Conference League. Τώρα το Europa League αποτελεί ένα δίχτυ ασφαλείας για μας, όμως δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε. Το να παίξουμε στο Champions League είναι κάτι που κανείς δεν περίμενε Πόσο φανταστικό θα είναι κάτι τέτοιο;».

Ο Πόνσε είναι πλέον... παρών και η «μάχη» στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ μόλις άρχισε
CHAMPIONS LEAGUE

08:43 - 21.08.2023

Ο Πόνσε είναι πλέον... παρών και η «μάχη» στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ μόλις άρχισε

Στην ευρωπαϊκή λίστα για τα δυο ματς με την Αντβέρπ μπήκε ο Πόνσε, ταξιδεύει κανονικά με την αποστολή της ΑΕΚ στην Αμβέρσα, είναι διαθέσιμος και για τα ματς πρωταθλήματος και η "μονομαχία" με τον Γκαρσία ξεκινά

Μάλιστα ο Ολλανδός προπονητής αναφέρθηκε και στην απώλεια του Άβιλα λέγοντας: «Σίγουρα ενοχλεί το γεγονός ότι πρέπει να προσαρμοστούμε σχετικά αργά, αλλά από την άλλη αυτό είναι το καλό σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ότι δηλαδή είχαμε τη δυνατότητα να πουλήσουμε και τον Άβιλα και τον Πάτσο για καλά χρήματα.

Δεν είμαστε ακόμα σε φάση να μπορούμε να πούμε όχι σε τέτοια ποσά. Αλλά δεν μας αγχώνει αυτό. Για το Βέλγιο αυτά τα ποσά είναι μεγάλα, στην Ευρώπη δίνονται ακόμα μεγαλύτερα. Σίγουρα θα μας λείψουν οι ικανότητες του Γκάστον».