Η «αλεγκρία» του Αντριάνο δεν κρύβεται (gallery)

Αντριάνο

i

© instagram.com/adrianoimperador

Η «αλεγκρία» του Αντριάνο δεν κρύβεται (gallery)

Πάνος Μαλακτάρης • 17:35 - 07.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

O Bραζιλιάνος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής με το «δολοφονικό» αριστερό πόδι έχει εδώ και χρόνια αποσυρθεί, χωρίς να χάνει την ευκαιρία να μας δείχνει πόσο όμορφα περνάει στην καθημερινότητά του

Ένας ποδοσφαιριστής που δύσκολα ξεχνά κανείς άμα τον έχει δει αγωνιζόμενο. Αλλά ακόμα κι αν είσαι νεαρής ηλικίας και δεν πρόλαβες να τον απολαύσεις σε κάποιο γήπεδο να τρομοκρατεί τους αντίπαλους τερματοφύλακες -κυρίως- με τη φανέλα της Ίντερ ή της Βραζιλίας, σίγουρα θα έχεις δει τα κατορθώματά του σε κάποιο βίντεο στο Youtube. Ειδικά μεταξύ 2004-2009 όταν και βρέθηκε στο Μιλάνο υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο σε εκείνη την απίστευτη ομάδα, ήταν κυριολεκτικά φόβος και τρόμος. 

Εν συνεχεία, άλλαξε αρκετούς σταθμούς στην καριέρα του, πριν αποσυρθεί τυπικά το 2016 με τη φανέλα της Miami United. Και λέμε τυπικά, διότι ουσιαστικά το ποδόσφαιρο για τον imperador (αυτοκράτορας, το παρατσούκλι του) Αντριάνο Λέιτε Ριμπέιρο είχε φτάσει στο τέλος του το 2010 όταν έπαιζε ακόμα στη Φλαμένγκο

Έκτοτε ακολούθησαν τα χρόνια της παρακμής, όταν από το 2017 αντιμετώπισε προβλήματα με το νόμο, όταν έμπλεξε με συμμορίες στις φαβέλες του Ρίο. Ο ίδιος μάλιστα έχει δηλώσει για εκείνη την περίοδο: «Μόνο εγώ ξέρω πόσο πραγματικά υπέφερα. Ο χαμός του πατέρα μου είχε αφήσει στη ζωή μου ένα τεράστιο κενό. Ένιωσα μόνος, απομονωμένος, έπεσα σε κατάθλιψη. Άρχισα να πίνω, μόνο αυτό μου έδινε χαρά. Έπινα ό,τι έβρισκα μπροστά μου: κρασί, ουίσκι, βότκα, μπύρα, τα πάντα. Και το επόμενο πρωί πήγαινα μεθυσμένος στην προπόνηση». 

Τα τελευταία χρόνια φαίνεται ωστόσο να έχει επανέλθει σε μια κανονική -ας μας επιτραπεί- ζωή, με φίλους, διασκέδαση, οικογενειακές στιγμές. Κάτι που φροντίζει να κοινοποιεί εδώ και καιρό περιχαρής μέσω των μέσων κοινωνικής του δικτύωσης, με στιγμές σαν κι αυτές που σας παρουσιάζουμε. Ένας «αυτοκράτορας» αλλαγμένος προς το καλύτερο, πάντα με τα κιλάκια του, δείγμα καλοπέρασης και alegria (ευτυχίας) ενός ανθρώπου που έχει ζήσει το ζενίθ και το ναδίρ και έχουν δει πολλά τα μάτια του. Imperador, σε χαιρετούμε!