Αντσελότι: «Εβλεπα τον Γκατούζο να τρώει ζωντανό σαλιγκάρι στο Μιλανέλο»
i

Κάλο Αντσελότι/ © Intime

Αντσελότι: «Εβλεπα τον Γκατούζο να τρώει ζωντανό σαλιγκάρι στο Μιλανέλο»

Κώστας Τόπας 12:08 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 13.01.2023

Η Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι αντιμετωπίζει την Βαλένθια του Τζενάρο Γκατούζο και η ισπανική «AS» έφερε στην επιφάνεια κάποια αποσπάσματα που έγραψε ο κόουτς των Μαδριλένων για τον άλλοτε παίκτη του, από την κοινή θητεία τους στη Μίλαν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τίθεται απόψε (11/01, 21:00) με την Βαλένθια για τον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ και με αφορμή την εν λόγω αναμέτρηση η ισπανική εφημερίδα «AS» θυμήθηκε ένα απόσπασμα του Κάρλο Αντσελότι σε ένα από τα τρία βιβλία που έγραψε για τον Τζενάρο Γκατούζο.

«Ο Ρίνο είναι μπουλντόζα. Για να σας κάνω ξεκάθαρο τι χαρακτήρα είχε ο Γκατούζο, θα σας πω ότι μια φορά έφαγε ένα ζωντανό σαλιγκάρι στο Μιλανέλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ένα απόσπασμα.

Πάντως οι σχέσεις μεταξύ των δύο προπονητών έχουν περάσει από χίλια κύματα, μιας και σύμφωνα με τον Γκατούζο ο λόγος ήταν ότι αυτός ήταν ο αντικαταστάτης του Αντσελότι, όταν απολύθηκε από τη Νάπολι το 2019. 

Μεταξύ άλλων θυμήθηκε τι συνέβη στην προπόνηση του Κακά στη Μίλαν, με τον Βραζιλιάνο να προέρχεται από μεγάλο ταξίδι, ταλαιπωρημένος από τζετ λαγκ.

«Ο Κακά ήταν ακόμα ζαλισμένος από το τζετ λαγκ του ταξιδιού και στην πρώτη του σύγκρουση βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Γκατούζο ο οποίος του επιτέθηκε βίαια με τον ώμο του. Τεράστιος, αλλά όχι αρκετός για να χάσει την μπάλα ο Κάκα. Ο Ρίνο τον κοίταξε με αξιοθαύμαστη ψυχραιμία και μας χάρισε μια βαθιά παρατήρηση εκείνης της συνάντησης. "Ω, άντε γ@μήσου!" Με τον τρόπο του, είχε βάλει τη σφραγίδα έγκρισης της ομάδας στον νέο του συμπαίκτη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, έγιναν αχώριστοι. Ο Ρίκι (σ.σ. Ρικάρντο Κακά) αποκάλεσε τον Γκατούζο βλάχο του Νότου και ο Γκατούζο αφοσιώθηκε στο να τον κυνηγάει μέχρι να του δώσει ένα χαστούκι. Νομίζω ότι δέχθηκε περίπου χίλια».