Απίστευτο ξύλο μεταξύ Μεξικανών στο ματς με την Ονδούρα (vid)
i

©PrtScr twitter

Απίστευτο ξύλο μεταξύ Μεξικανών στο ματς με την Ονδούρα (vid)

Κώστας Τσιακλής 09:37 - 29.06.2023

Κάποιοι οπαδοί της Εθνικής Μεξικού βγήκαν εκτός εαυτού και συγκρούστηκαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ονδούρα.

Ακόμα ένα περιστατικό βίας καταγράφηκε στα γήπεδα, αυτή τη φορά στο παιχνίδι του Μεξικού με την Ονδούρα. Το απίστευτο στο όλο σκηνικό είναι ότι ο καυγάς ήταν μεταξύ οπαδών των τυπικά γηπεδούχων (Το ματς ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες).

Το Μεξικό υποδέχθηκε την Ονδούρα στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Gold Cup ωστόσο ένα από τα πράγματα που ξεχώρισαν στον αγώνα ήταν η σύγκρουση των οπαδών των Μεξκιανών στις εξέδρες.

Χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο, δύο άνδρες ξεκίνησαν να τσακώνονται. Στη συνέχεια η σύντροφος ενός από αυτών έσπευσε να υπερασπιστεί τον αγαπημένο της ωστόσο ο άλλος άνδρας ήταν αδίστακτος και άρχισε να τη χτυπάει και αυτή.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Για την ιστορία, το Μεξικό ήταν καταπληκτικό, συντρίβοντας την Ονδούρα με 4-0. Οι προθέσεις των τυπικά γηπεδούχων φάνηκαν από το πρώτο κιόλας λεπτό, όταν ο Λουίς Ρόμο «άνοιξε» το σκορ με ωραίο σουτ από τα όρια της περιοχής. Στο 23’ ο ίδιος παίκτης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0.

Τα σενάρια για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ συνεχίζονται ωστόσο ο Μεξικανός είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα. Στο 52΄ λοιπόν ο Πινέδα έκανε μια ωραία ατομική προσπάθεια και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Λουίς Τσάβες με όμορφο πλασέ στο 64’.

Κάπως έτσι το Μεξικό ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο όμιλο του Gold Cup και ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με την Αϊτή που επικράτησε με 2-1 του Κατάρ. Στην επόμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν μεταξύ τους ενώ η Ονδούρα θα αντιμετωπίσει το Κατάρ.