Απίθανη Βόλφσμπουργκ: Έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στη Ρεάλ μετά την «τεσσάρα» από τη Σίτι

Απίθανη Βόλφσμπουργκ: Έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στη Ρεάλ μετά την «τεσσάρα» από τη Σίτι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:11 - 18.05.2023

Με αρκετή δόση χιούμορ θέλησε να σχολιάσει η Βόλφσμπουργκ την τεσσάρα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Ρεάλ, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης.

Ακόμα και στις… καλύτερες οικογένειες όπως αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχουν οι κακές βραδιές και στο πλαίσιο αυτό η Βασίλισσα υπέστη μια ταπεινωτική ήττα με το ευρύ 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Έχοντας βιώσει αυτό το εφιαλτικό βράδυ, η Βόλφσμπουργκ κατά κάποιο τρόπο λυπήθηκε για το ολικό σφυροκόπημα που δέχθηκαν οι Ισπανοί και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης στον Κάρλο Αντσελότι και στους παίκτες του.

Η Σίτι... εκθρόνισε τη Βασίλισσα και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία
CHAMPIONS LEAGUE

23:50 - 17.05.2023

Η Σίτι... εκθρόνισε τη Βασίλισσα και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία

Εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη και τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League έκλεισε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με 4-0 της Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον, το μόνο εμπόδιο της για να γράψει ιστορία είναι η Ίντερ, με την οποία θα δώσουν μάχη για το πολυπόθητο τρόπαιο στις 10 Ιουνίου

Για την ακρίβεια μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, οι Γερμανοί μέσω Twitter ανήρτησαν ένα από τα πιο δημοφιλή memes, το οποίο δείχνει δύο ανθρώπους να αγκαλιάζονται, παρηγορώντας ο ένας τον άλλον προφανώς για κάτι που του έχει συμβεί.

Αυτές οι μορφές έχουν «προσωποποιηθεί» με τα σήματα της Βόλφσμπουργκ και της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Γερμανούς να στέλνουν με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στους «μερένχες».

Δείτε την ανάρτηση: