Απίθανη επίθεση με βρισιές από Καρυπίδη σε Μπέο: «Θα χωνέψεις το τρίμπαλο, καρ@@@! Θα φορεθεί αυτή η κάλτσα ζουζούνα μου!»
i

@intime

Απίθανη επίθεση με βρισιές από Καρυπίδη σε Μπέο: «Θα χωνέψεις το τρίμπαλο, καρ@@@! Θα φορεθεί αυτή η κάλτσα ζουζούνα μου!»

Αλέξης Σαββόπουλος 20:33 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 23.04.2023

Τι έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Αρη μετά τη νίκη της ομάδας του, θέλοντας να πικάρει τον ιδιοκτήτη του Βόλου.

Λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Πανθεσσαλικό και το επιβλητικό 0-3 επί του Βόλου που δίνει στον Αρη σημαντικό προβάδισμα στη μάχη της ερυωπικής εξόδου μέσω της κατάληψης της 5ης θέσης και ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν έχασε την ευκαιρία να… πικάρει τον Αχιλλέα Μπέο με μια διπλή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. 

Είναι γνωστή άλλωστε η κόντρα των δυο ανδρών που τροφοδοτείται και απο την άρνηση του Βόλου να είναι ο Αρης η μοναδική ομάδα στην οποία δεν δίνει εισιτήρια στο γήπεδό της.

Δείτε τι έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Άρη:

«Ωωωωχ, τι έχουμε εδώ ρε οικογενειαρχ@@@; Θα φορεθεί αυτή η κάλτσα ζουζούνα μου. Στυλάρα είσαι ρε καρι@@@. Τα φιλιά μου, θα χωνέψεις το τρίμπαλο. Άντε και μια άλλη ωραία από την μπουζού. Έχεις το θράσος και μιλάς εσύ ρε νούμερο για ηθική και για εμφάνιση. Πολύ σε ανεχτήκαμε νούμερο».