Απίθανο: Οι οπαδοί της Σέρο Πορτένιο έπαιξαν ξύλο μεταξύ τους και ο τερματοφύλακας τους έριχνε νερό με μάνικα (vid)

Απίθανο: Οι οπαδοί της Σέρο Πορτένιο έπαιξαν ξύλο μεταξύ τους και ο τερματοφύλακας τους έριχνε νερό με μάνικα (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:05 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 03.02.2024

Η αναμέτρηση της Σέρο Πορτένιο με την 2 de Mayo αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων μεταξύ οπαδών της πρώτης. Μάλιστα ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου ομάδας τους έριχνε νερό με μάνικα.

Άσχημα επεισόδια έλαβαν χώρα στην Παραγουάη, που είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Σέρο Πορτένιο και την 2 de Mayo.

Οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας συγκρούστηκαν μεταξύ τους στις κερκίδες του γηπέδου για άγνωστο λόγο, με τις σκηνές να είναι πολύ τρομακτικές στα παρακάτω βίντεο. 

Μάλιστα ο τερματοφύλακας της Σέρο Πορτένιο, προσπάθησε να βάλει το χεράκι του και να ηρεμήσει την κατάσταση, αλλά το έκανε με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Συγκεκριμένα πήρε μια μάνικα της πυροσβεστικής και άρχισε να ρίχνει νερό στους οπαδούς που έπαιζαν ξύλο. Φυσικά και αυτό το στιγμιότυπο έκανε το γύρο του κόσμου.   

Δείτε τα σχετικά βίντεο: 

Tags:
var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }