Από ένα ημίχρονο και από έναν βαθμό Λαμία και Ατρόμητος (1-1)

Από ένα ημίχρονο και από έναν βαθμό Λαμία και Ατρόμητος (1-1)

Sportal newsroom 19:03 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 14.01.2023

Λαμία και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι (1-1) στη Φθιώτιδα, για τη 18η αγωνιστική της Super League, έχοντας από ένα ημίχρονο ο καθένας.

Λαμία και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι στο Αθανάσιος Διάκος. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Ατρόμητο να είναι καλύτερος στο πρώτο μέρος και τη Λαμία στο δεύτερο. Με δέκα έπαιζε η Λαμία από το 81', λόγω της αποβολής του Γκοράνοφ, την οποία η ομάδα του Περιστερίου δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί και να πετύχει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με γκολ τον αγώνα, καθώς μόλις στο 8' ο Ροτάριου έκανε το 1-0. Μετά από το σουτ του Ροτάιλ, ο Σαράνοβ απέκρουσε και ο Ρουμάνος με πλασέ στη κενή εστία άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια η Λαμία ισορρόπησε τον αγώνα, χάνοντας μία καλή ευκαιρία με τον Μανούσο, ο οποίος μετά από ωραία διαγώνια πάσα του Βέργου δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα «γεμάτα», με αποτέλεσμα ο Γιαννιώτης να μπλοκάρει έυκολα. Η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να απειλήσει με τον Κιάρτανσον δύο φορές, αλλά σε καμία ο Σαράνοβ δεν απειλήθηκε. 

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα η Λαμία ξεκίνησε με γκολ. Στο 47' ο Μπεχαράνο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κορνέζος με κεφαλία έκανε το 1-1 για την ομάδα του. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μανούσος έκανε ένα σουτ, αλλά πέρασε πολύ άουτ. Ο Ατρόμητος μετά το 55' ισορρόπησε τον αγώνα, χάνοντας ευκαιρίες με τον Χατζησαΐα και τον Έντερ Γκονζάλες. Στο 70' ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φρίτζονσον, ο οποίος έστειλε με δυνατό σουτ τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 82ο λεπτό ο Γκοράνοφ άφησε την Λαμία με δέκα παίχτες, καθώς πήρε δεύτερη κίτρινη.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Μετά την ισοφάριση της Λαμίας. Μετά το γκολ του Κορνέζου οι παίχτες του Σάββα Παντελίδη είχαν το μομέντουμ, πίεσαν, αλλά δε κατάφεραν να κάνουν κάποια μεγάλη ευκαιρία και να πετύχουν κάποιο τέρμα. Στο 81' αν και η ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε με δέκα ο Ατρόμητος δε μπόρεσε να βρει τη μεγάλη φάση που θα του δώσει το γκολ και τη νίκη.

MVP: Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να ξεχώρισε λίγο παραπάνω, αυτός μπορεί να είναι ο Κιάρτανσον. Ο Ισλανδός ήταν αρκετά κινητικός, είχε τις ευκαιρίες του για να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά σε όλες τις φάσεις ο Σαράνοβ ήταν εκεί. Άλλωστε και το γκολ από δικό του σουτ ξεκίνησε, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Λαμίας και με πλασέ στη κενή εστία ο Ροτάριου σκόραρε. 

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ: Σάββας Παντελίδης και Κρις Κόουλμαν έπαιξαν επιθετικά. Οι δύο προπονητές ήθελαν τη νίκη, για το δικό του λόγο ο καθένας, παρουσιάζοντας ενδεκάδες αρκετά επιθετικές. Μετά την αποβολή του Γκοράνοφ ο Ουαλός τεχνικός του Ατρομήτου άλλαξε επιθετικό, βάζοντας τον Τζοβάρα, προκειμένου να βρει έναν παίχτη με πιο καθαρό μυαλό, για να βρει τη μία ευκαιρία για το γκολ,