Από το «κουράγιο αδέρφια» σε πάρτι στο Σάο Πάολο ο Νεϊμάρ
i

Νεϊμάρ/ © Intime

Από το «κουράγιο αδέρφια» σε πάρτι στο Σάο Πάολο ο Νεϊμάρ

Πάνος Μαλακτάρης • 14:31 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Έξαλλο έχει γίνει μεγάλο μέρος Βραζιλιάνων φιλάθλων μετά την απόφαση του Νεϊμάρ να διοργανώσει πάρτι, κυριολεκτικά ώρες αφότου επέστρεψε στην πατρίδα του

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από τον αποκλεισμό της Βραζιλίας στα πέναλτι από τη συνέχεια του μουντιάλ. Ο Μόντριτς και η παρέα του απεδείχθησαν ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη σελεσάο, η οποία για ακόμη ένα Παγκόσμιο Κύπελλο δεν κατάφερε να κατακτήσει την πολυπόθητη κούπα, κλείνοντας αισίως 20 χρόνια χωρίς κατάκτηση (2002, Κορέα-Ιαπωνία). 

Ο ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου που έφαγε ο Ντε Πολ στο SPORTAL (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:58 - 16.12.2022

Ο ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου που έφαγε ο Ντε Πολ στο SPORTAL (vid)

Ο ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου «Μάνος», περιέγραψε στο SPORTAL όλα όσα έγιναν κατά την επίσκεψη του Ρορντίγκο Ντε Πολ στο εστιατόριο του. Το χταποδάκι, η αστακομακαρονάδα και η επιθυμία του για τον Λιονέλ Μέσι να δοκιμάσει ελληνική κουζίνα.

Δύο μέρες δε μετά τον αποκλεισμό, ο Νεϊμάρ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει γραπτά μηνύματα που αντάλλαξε με συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα. Αυτό έγινε σε μια κατά πολλούς κάπως αχρείαστη προσπάθεια να δείξει είτε το πόσο βαριά το έχουν πάρει όλοι, είτε το πόσο ηγέτη θεωρεί ο ίδιος τον εαυτό του μοιράζοντας αφειδώς λόγια ενθάρρυνσης προς τον Μαρκίνιος, τον Ροντρίγκο και τον Τιάγκο Σίλβα

Η επιστροφή του στο Σάο Πάολο ωστόσο «έβγαλε» στην επιφάνεια τον παλιό καλό εαυτό του, το party animal αν προτιμάτε που κρύβει μέσα του o 30χρονος άσσος. Έτσι δεν έχασε πολύ χρόνο, διοργανώνοντας ένα πάρτι στο σπίτι της αδερφής του και το οποίο αρχικά όπως διαβάζουμε προσπάθησε να κρατήσει κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Πράγμα ουσιαστικά αδύνατο, έτσι το νέο κυκλοφόρησε γρήγορα. 

Ο συμπαίκτης του στην εθνική και παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άντονι ήταν επίσης παρών στο πάρτι, με τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα να είναι για ακόμα μια φορά πάρα πολλά και με μεγάλο εύρος αντιδράσεων. Από αφορισμούς και κατάρες, μέχρι πιο ψύχραιμες τοποθετήσεις, όλα τα βρίσκει κανείς, η γκάμα είναι ατελείωτη. 

Η συζήτηση γύρω από παρόμοια ζητήματα είναι ασφαλώς μεγάλη, καλό είναι πάντως να μη ξεχνάμε ποτέ πως και οι αθλητές είναι άνθρωποι, δέχονται μεγάλη πίεση και έχουν κάθε δικαίωμα να ξεσπάνε και να διασκεδάζουν όπως ο κάθε ένας από εμάς. Θέλουμε δε να πιστεύουμε πως οι εποχές αλλάζουν, ο κόσμος προχωρά, και απόψεις όπως «έπρεπε να μείνει σπίτι του να κλαίει όπως κλαίει και ο κάθε φτωχός Βραζιλιάνος συμπατριώτης του» έχουν αρχίσει πραγματικά να ακούγονται όλο και περισσότερο γραφικές.