Αποκτά τον Αλεξάντερ Γιερεμέγιεφ ο Παναθηναϊκός

LIVE TRANSFER CENTER Αποκτά τον Αλεξάντερ Γιερεμέγιεφ ο Παναθηναϊκός

Sportal newsroom 12:42 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:44 - 21.01.2023

Το «μεταγραφικό παζάρι» του Ιανουαρίου συνεχίζεται και το Sportal σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις κινήσεις των ομάδων της Super League, αλλά και των υπολοίπων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

23:37: Οριστικό: «Έκλεισε» Ραμόν ο Ολυμπιακός, έρχεται στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος - Στο 1,5 εκατ. το deal

Ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του Ραμόν Ράμος Λίμα και ο Βραζιλιάνος «πετάει» για Ελλάδα, προεκιμένου να πέσουν οι υπογραφές.

Η Τότεναμ όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έκανε τη πρώτη της πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δεξιό μπακ, Πέδρο Πόρο.

16:59 Ο Παναθηναϊκός αποκτά τον Αλεξάντερ Γιερεμέγιεφ

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεξάντερ Γιερεμέγιεφ, αφού σουηδικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο παίκτης θα βρίσκεται στην Ελλάδα εντός ολίγων 24ωρων.

16:54 «Έκλεισε» τον αντί-Νόιερ η Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου βρήκε τον αντί-Νόιερ, κλείνοντας τον Ελβετό τερματοφύλακα από τη Γκλάντμπαχ, Γιαν Ζόμερ.

15:45 Ανακοίνωσε τον Μάρκο Μπάκιτς ο ΟΦΗ

09:15 Ολυμπιακός: Φουλάρει και για τον Ραμόν της Φλαμένγκο 

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία αποκαλύπτει ότι η Φλαμένγκο έκανε αποδεκτή την πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός, στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτηση του Ραμόν.

13:14 Στο στόχαστο της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κέιλορ Νάβας

O τραυματισμός του Ντιν Χέντερσον αναγκάζει την Νότιγχαμ Φόρεστ να κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα και ο Κέιλορ Νάβας βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας του Στιβ Κούπερ.

11:38 Ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για δανεισμό του Χάρι Μαγκουάιρ

13:38 «Ο Άρης θέλει τον Ρεντόν Τζίτζα»

Τι έχει γίνει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου μέχρι σήμερα

Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ, ο ΠΑΟΚ τον Τάισον, αλλά και τον Κανίς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Βουτ Βέγκχορστ, η Τσέλσι έχει αποκτήσει πέντε παίχτες, τον Μιχάϊλο Μούντρικ, τον Αντρέι Σάντος, τον Ντάτρο Φοφανά, τον Μπενουά Μπαντιασίλ και τον Ζοάο Φέλιξ και η Λίβερπουλ τον Κόντι Χάκπο, ενώ η Νότινγχαμ Φόρεστ απέκτησε τον Ντανίλο. Επίσης ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γκενκ. Η Τουλούζ απέκτησε τον Σουάσο που ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.