Ανοιξαν τα ποτιστικά την ώρα του αγώνα ΑΕΚ Β' - Απόλλων Σμύρνης (vid)

Κώστας Τσιακλής 14:54 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 25.03.2023

Ένα απίστευτο σκηνικό πραγματοποιήθηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ Β' με τον Απόλλωνα Σμύρνης αφού άνοιξαν τα ποτιστικά ενώ το ματς ήταν σε εξέλιξη.

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ Β’ με τον Απόλλωνα Σμύρνης που διεξάγεται στο «Σεραφείδιο» για την 16η αγωνιστική της Super League 2. Συγκεκριμένα, ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη ξαφνικά άνοιξαν τα ποτιστικά, διακόπτοντας για λίγο την αναμέτρηση.

Το γκολ που σημειώθηκε στο Αλμωπός Αριδαίας – Ηρακλής πρέπει να είναι υποψήφιο για το καλύτερο της χρονιάς παγκοσμίως! (vid)
SUPER LEAGUE 2

20:03 - 24.03.2023

Το γκολ που σημειώθηκε στο Αλμωπός Αριδαίας – Ηρακλής πρέπει να είναι υποψήφιο για το καλύτερο της χρονιάς παγκοσμίως! (vid)

Ένα ασύλληπτο γκολ του Σουλιώτη είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι παρακολουθήσαν την αναμέτρηση της Super League 2, ανάμεσα σε Αλμωπό Αριδαίας και Ηρακλή.

Το σκηνικό αυτό έγινε στο 12΄ του αγώνα με το σκορ να ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα και την ΑΕΚ Β' να κερδίζει ένα φάουλ κοντά στη μεσαία γραμμή. Ο διαιτητής του παιχνιδιού, Φώτιος Νταούλας, εντόπισε άμεσα το πρόβλημα και διέκοψε προσωρινά την αναμέτρηση.