Απόρησε με βασικό επιθετικό του Άγιαξ ο Κούμαν: «Μα πραγματικά, τι κάνει;»

Ρόναλντ Κούμαν

i

Ρόναλντ Κούμαν/©Intime

Απόρησε με βασικό επιθετικό του Άγιαξ ο Κούμαν: «Μα πραγματικά, τι κάνει;»

Sportal newsroom 19:34 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 07.11.2023

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό του Άγιαξ, Μπράιαν Μπρόμπεϊ.

Ο Ρόναλντ Κούμαν άλλαξε την ηρεμία που επικρατούσε στην ομάδα της εθνικής Ολλανδίας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπράιαν Μπρόμπεϊ. Κάτι που έχει εκπλήξει πολύ κόσμο στην Ολλανδία. 

Ο Ολλανδός προπονητής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Rondo» στο Ziggo Sports και ήταν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού talk show όταν ο Κούμαν επέκρινε δριμύτατα τον Ολλανδό διεθνή.

«Τον είχαμε μαζί μας στον προηγούμενο αγώνα με την Ολλανδία. Είδαμε ότι η επιλογή του δεν ήταν σωστή. Αναρωτιέμαι λοιπόν: τι κάνει ως επιθετικός στους συλλόγους που πήγε; Ελπίζω ακόμα να συνεχίσει να εξελίσσεται. 

Και με όλο τον σεβασμό, ο Τζον Μπόσμαν γίνεται πλέον ο προπονητής επιθετικών που ελπίζει ο Μπρόμπεϊ... Ως προπονητής, γιατί δεν κάνεις κάτι παραπάνω; Πόσο καιρό είναι ο Μπρόμπεϊ στον Άγιαξ; Πήγε στη Λειψία, επέστρεψε, δεν έπαιξε...Αν προπονείσαι τελειώνοντας κάθε μέρα, σε κάποιο σημείο θα μπορέσεις να βελτιωθείς τεχνικά. Τώρα εξελίσσεται καλά. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει έτσι», εξήγησε ο Κούμαν, ο οποίος εξεπλάγη αρνητικά από την απόδοση του 21χρονου. 

Ο Κούμαν επιβεβαίωσε την επικοινωνία του με τον Λουκ Ντε Γιονγκ

Ένα άλλο από τα θέματα που έθιξε ο Κούμαν ήταν το εάν ο Λουκ Ντε Γιονγκ κλήθηκε ή όχι για τους «οράνιε». «Τον κάλεσα. Για άλλη μια φορά μου είπε ότι θα ήθελε να ξεκουραστεί στο διάλειμμα των εθνικών ομάδων. Έπρεπε να πει πιο ξεκάθαρα ότι δεν είναι διαθέσιμος. Τώρα έχουμε συμφωνήσει ότι θα με καλέσει αν αλλάξει κάτι. Τότε θα αποφασίσω αν θα τον καλέσω», είπε ο Κούμαν για τον επιθετικό της Αϊντχόφεν.