Αποχαιρέτησε τη Χατάισπορ και επιστρέφει στον Αστέρα Τρίπολης ο Σονί

Κέβιν Σονί

i

© Intime

Αποχαιρέτησε τη Χατάισπορ και επιστρέφει στον Αστέρα Τρίπολης ο Σονί

Sportal newsroom 23:23 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:24 - 28.02.2023

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων στον Κριστιάν Ατσού, ο Κέβιν Σονί αποχαιρέτησε τη Χατάισπορ και επιστρέφει στον Αστέρα Τρίπολης.

Η Χατάισπορ, ομάδα της πόλης Χατάι που «χτυπήθηκε» περισσότερο από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία, αποχώρησε από το τουρκικό πρωτάθλημα και ο Κέβιν Σονί, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα την περσινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης, την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Μάλιστα, ο νεαρός άσος ο οποίος επιστρέφει στους Αρκάδες όπου ανήκει, αναφέρθηκε στον Κριστιάν Ατσού που έχασε τη ζωή του στον σεισμό.

«Πρώτα απ' όλα να εκφράσω εκ βάθους τα συλλυπητήριά μου σε όλους όσους έχασαν τη ζωή τους ή αγνοούνται λόγω του σεισμού. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, εύχομαι δύναμη και υπομονή σε όλους όσους ανησυχούν για τις οικογένειές τους και τους αγαπημένους τους.

Έχασα τον φίλο μου Ατσού στον σεισμό, μιλήσαμε μετά το γκολ. Θα μου λείψει η χαρά του, η προσωπικότητα και ο ανθρωπισμός τους τόσο πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω τον αθλητικό διευθυντή, Τανέρ Σαβούτ, για την υποστήριξη που μου έδειξε και για όσα έκανε σε εμένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Χατάι για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον. Αποχωρώ από τη Χατάισπορ με λύπη. Σας ευχαριστώ για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Σονί.