Απρόοπτο με Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ!

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© Intime

Απρόοπτο με Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 19:31 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 20.05.2024

Πρόβλημα με τον Βούλγαρο λίγες ημέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ένα απρόοπτο είχε Πέμπτη 9 Μαΐου για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Κίριλ Ντεσπόντοφ δεν έβγαλε το πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα, λόγω ενοχλήσεων στη μέση του. Μάλιστα ο Βούλγαρος υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Όλα αυτά την ώρα που η προπόνηση πραγματοποιήθηκε κάτω από έντονη βροχόπτωση. Σημειώνεται πως οι Ζόαν Σάστρε και Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ προπονούνται κανονικά με τον Νιγηριανό ωστόσο να μην υπολογίζεται για τα παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη.

Άλλωστε, ο αρχηγός της εθνικής Νιγηρίας βρίσκεται αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση και χρειάζεται αρκετές προπονήσεις ακόμη, προκειμένου να φτάσει στην επιθυμητή κατάσταση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή της Θεσσαλονίκης, δεν άφησε ανεπηρέαστη την προπόνηση της ομάδας, με την προετοιμασία για Ολυμπιακό να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (09.05) ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδι υψηλής έντασης σε ένα γήπεδο με τέσσερις εστίες.

O Κίριλ Ντεσπόντοφ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, υποβλήθηκε σε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείτε καθημερινά.Την Παρασκευή (10.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.