Αραούχο: «Με τον Αλμέιδα θα επανέλθουμε για τίτλους»

Σέρχιο Αραούχο

i

©Intime

Αραούχο: «Με τον Αλμέιδα θα επανέλθουμε για τίτλους»

Sportal newsroom 09:11 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 29.05.2024

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε για την πικρή γεύση που αφήνει το φινάλε της σεζόν στην ΑΕΚ, αλλά και στη συμβολή του Ματίας Αλμέιδα στη μεταμόρφωση της ομάδας.

Τη δουλειά η ΑΕΚ την έκανε, επικρατώντας με 3-0 της Λαμίας στην κατάμεστη «OPAP Arena», αλλά τα ευχάριστα νέα δεν ήρθαν ποτέ από τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα ο τίτλος να χαθεί...

Οι ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα ήξεραν μεν πως θα έπρεπε να κερδίσουν το δικό τους ματς, αλλά ο τίτλος εξαρτιόταν και απ’ όσα θα γινόντουσαν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία, ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε για την πικρή γεύση που αφήνει το φινάλε της σεζόν στην ΑΕΚ, αλλά και στη συμβολή του Ματίας Αλμέιδα στη μεταμόρφωση της ομάδας

«Μας αφήνει μια πικρή γεύση. Κάναμε το παν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κάποιες στιγμές ήμασταν ανώτεροι από τους αντιπάλους, κάναμε όμως και πολλά λάθη, τα οποία έκριναν κάποια παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε πλέον είναι να σκεφτούμε κι όταν επανέλθουμε να μπορέσουμε να διορθώσουμε αυτά τα λάθη. Φυσικά είμαστε ευγνώμονες στον κόσμο μας, που ήταν στο πλάι μας και στις καλές και στις κακές στιγμές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας και πλέον μετά τη διακοπή να έρθουμε με καθαρό μυαλό, να μπούμε στη διαδικασία να παλέψουμε για τους τίτλους που θέλουμε. Θέλαμε πάρα πολύ να επαναλάβουμε την περσινή σεζόν, δεν μας βγήκε», ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV.

Για την εικόνα της ΑΕΚ τα τελευταία δύο χρόνια: «Είναι αλήθεια πως από την έλευση του Ματίας Αλμέιδα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Εγώ ήμουν και πριν στην ομάδα της ΑΕΚ και υπήρξαν χρονιές που Γενάρη-Φλεβάρη ήμασταν εκτός διεκδίκησης του τίτλου, οπότε αυτό το οφείλουμε στον Ματίας Αλμέιδα. Ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να είμαστε οικογέενια, θέλει να παλεύουμε ενωμένοι, θέλει να είμαστε όλοι μαζί και να παλεύουμε για κάτι κοινό.

Οπότε ο Ματίας Αλμέιδα είναι αυτός που τα έχει αλλάξει όλα και αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να ξεκουραστούμε και από την επόμενη χρονιά να μπούμε δυνατά στη διεκδίκηση των ευρωπαϊκών αρχικά παιχνιδιών και στη διεκδίκηση του τίτλου στη συνέχεια, είναι σίγουρα κάτι που ο Ματίας Αλμέιδα θα μας ζητήσει».