Αργεντινή: Η άφιξη των παγκόσμιων πρωταθλητών στο αεροδρόμιο Ezeiza (pics & vids)
i

Αργεντινή/ ©Intime

Αργεντινή: Η άφιξη των παγκόσμιων πρωταθλητών στο αεροδρόμιο Ezeiza (pics & vids)

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του έφθασαν στο Μπουένος Άιρες με το τρόπαιο του Μουντιάλ και όλη η Αργεντινή έχει πάρει «φωτιά».

Αναμονή τέλος. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έφθασαν στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες με το βαρύτιμο τρόπαιο στα χέρια τους. Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του μετά την νίκη στον 22ο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Αργεντινή το βράδυ της Κυριακής (18/12) βρίσκονται στην πατρίδα τους. Πριν από μερικά λεπτά η αποστολή της «αλμπισελέστε» έφθασε στο αεροδρόμιο EZeiza, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της χώρας. 

«With A Little Help From My Friends»...

«With A Little Help From My Friends»...

Καλός ο Μέσι λοιπόν. Δεν λέω όχι. Πιθανώς ο καλύτερος όλων των εποχών. Δεν συμφωνώ, αλλά το συζητάω. Αλλά αυτό που έγινε στο Κατάρ, δεν το έκανε μόνος του. Γράφει ο Σωτήρης Κωσταβάρας.

Πλήθος κόσμου με σημαίες της Αργεντινής στα χέρια υποδέχθηκε τους παγκόσμιους πρωταθλητές. 36 χρόνια περίμεναν να γευτούν ξανά τη χαρά της κατάκτησης του Μουντιάλ. Πρώτος από το αεροπλάνο κατέβηκε ο Λιονέλ Μέσι που κρατούσε στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο. Από δίπλα του ο προπονητής της «αλμπισελέστε», Λιονέλ Σκαλόνι. 

https://www.youtube.com/watch?v=sOpNjQQJyCE