Ο Σκαλόνι πήρε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε τους οπαδούς της Αργεντινής με σύνθημα για τον Μέσι (vid)

Ο Λιονέλ Σκαλόνι

i

Ο Λιονέλ Σκαλόνι/PrtScr

Ο Σκαλόνι πήρε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε τους οπαδούς της Αργεντινής με σύνθημα για τον Μέσι (vid)

Κώστας Τόπας 09:06 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 24.03.2023

Ο Λιονέλ Σκαλόνι πήρε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε τους οπαδούς της Αργεντινής με σύνθημα για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει την αποθέωση των συμπατριωτών του.

Πανζουρλισμός επικράτησε στο «Μονουμεντάλ» για την αποθέωση της εθνικής Αργεντινής για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η «Αλμπισελέστε» έδωσε το πρώτο της παιχνίδι μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Κατάρ και όπως ήταν λογικό οι οπαδοί δόξασαν τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Ο Αργεντινός αστέρας ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, καθώς με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ έφτασε τα 800 τέρματα στην πλούσια καριέρα του, ενώ στην διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου, η αποθέωση ήταν τεράστια, με τον Μέσι και τον Μαρτίνες να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Ο τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι πήρε τον λόγο κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, μετά τη νίκη επί του Παναμά στο πάρτι των παγκόσμιων πρωταθλητών και έδωσε το σύνθημα για τον Λιονέλ Μέσι μαζί με το κοινό που ήταν παρόν στο «Μονουμεντάλ».

Από την πλευρά του, ο συγκινημένος Μέσι ξεκίνησε να τραγουδάει κι αυτός με τη σειρά του το σύνθημα, ώσπου στο τέλος παίκτες και οπαδοί έγιναν ένα.