Απίστευτες εικόνες στην Αργεντινή: Οπαδοί έκαναν «ντου» στους παίκτες της ομάδας τους γιατί δεν πήραν την άνοδο (vids)

Απίστευτες εικόνες στην Αργεντινή: Οπαδοί έκαναν «ντου» στους παίκτες της ομάδας τους γιατί δεν πήραν την άνοδο (vids)

Κώστας Τόπας 09:26 - 12.01.2024

Οπαδοί της Τζενεράλ Παζ Τζούνιορς στην Αργεντινή εισέβαλλαν τον αγωνιστικό χώρο για να κατηγορήσουν τους παίκτες της ομάδας τους.

Νέο επεισόδιο βίας στο ποδόσφαιρο σημειώθηκε στην Αργεντινή, σε αγώνα της τέταρτης κατηγορίας της χώρας, στον οποίο διακυβευόταν η άνοδος. Η Τζενεράλ Παζ Τζούνιορς αντιμετώπισε τη Λας Πάλμας στο δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών και οι γηπεδούχοι έπρεπε να επιστρέψουν από την ήττα με 2-1 εντός έδρας. Ωστόσο, ο αγώνας έληξε χωρίς γκολ και μετά το τελικό σφύριγμα ξέσπασε μνημειώδης συμπλοκή.

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, φαίνεται πως δεκάδες οπαδοί πήδηξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας τους δικούς τους ποδοσφαιριστές, πρώτα για να κατηγορήσουν το θλιβερό αποτέλεσμα και μετά για να αρχίσουν να τους επιτίθενται. Επιπλέον, καθώς εξελισσόταν η διαμάχη, περισσότεροι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο, ενθαρρυμένοι από την ένταση που επικρατούσε.

Εκτός από αυτό το βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, υπήρχαν και αναφορές για συγκρούσεις έξω από το γήπεδο μεταξύ οπαδών, οι οποίοι δεν δέχτηκαν το αποτέλεσμα που θα τους εμποδίσει να συνεχίσουν τον αγώνα για την άνοδο και γι' αυτό θα συνεχίσουν μια ακόμη σεζόν στην τέταρτη κατηγορία ποδοσφαίρου Αργεντινής.