Άρης: Αγωνία για Νταρίντα, δύσκολο του Μπράμπετς

Άρης: Αγωνία για Νταρίντα, δύσκολο του Μπράμπετς

Ο τραυματισμός του Τσέχου στη γάμπα προκαλεί πονοκέφαλο εν όψει της ρεβάνς του Βουκουρεστίου. Απίθανη η συμμετοχή του Μπράμπετς.

Τη γενική ευφορία από τη μεγάλη νίκη επί της Ντινάμο και την καλή εμφάνιση, ήρθε λίγο να μετριάσει ο τραυματισμός του Νταρίντα λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού. «Ενδεχομένως να είναι σοβαρό. Θα δούμε από αύριο ποια είναι η κατάστασή του», δήλωσε ο προπονητής του Άρη μετά το τέλος του αγώνα σχετικά με τον Τσέχο ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις μετά από χτύπημα που δέχθηκε. Αν και αρχικά επέστρεψε στο παιχνίδι και έδειχνε να νιώθει καλά, στην πορεία γύρισε προς τον πάγκο ζητώντας αλλαγή, με τον Πάβιτσιτς να περνάει στη θέση του.

Οι άνθρωποι του Άρη θα περιμένουν ένα 24ωρο ώστε να γίνει μία καλύτερη εκτίμηση της κατάστασής του και ελπίζουν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αφού ενδεχόμενη απουσία από τον δύσκολο επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας στο Βουκουρέστι, θα είναι πλήγμα για τον Τερζή. Αντίθετα για τον έτερο Τσέχο, τον Μπράμπετς η τοποθέτηση του προπονητή του Άρη δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για συμμετοχή του στη ρεβάνς. Ο Τσέχος έχει ξεκινήσει τρέξιμο αλλά είναι οριακό να την προλάβει και βάσει των όσων είπε ο Έλληνας τεχνικός, το πιο πιθανό είναι να χάσει και τον επαναληπτικό.