Άρης: Απουσίες και επιστροφές
i

Ετέμπο/©Intime

Άρης: Απουσίες και επιστροφές

Αλέξης Σαββόπουλος 10:04 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 30.01.2023

Τα νέα προβλήματα του Πάρντιου με Φαμπιάνο και Ετέμπο και οι σημαντικές επιστροφές που περιμένει εν όψει Ιωνικού.

Δυο ακόμη πονοκέφαλους έχει να διαχειριστεί ο Άλαν Πάρντιου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ και αφορούν δυο βασικούς ποδοσφαιριστές. Ο Φαμπιάνο, συμπλήρωσε τις επτά κίτρινες και μέχρι αύριο το μεσημέρι ο προπονητής του Άρη πρέπει να αποφασίσει σε ποια από τα δύο επόμενα τέσσερα ματς, θα τον δηλώσει να εκτίσει την ποινή του. 

Αυτά είναι με Ιωνικό το Σάββατο (εκτός), ΠΑΟ (εντός), ΟΦΗ (εκτός) και Ατρόμητο (εντός). Δύσκολη απόφαση γιατί βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με δυο πράγματα. Το πρώτο πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος ο Ενκουλού που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει και το δεύτερο η κόκκινη που αντίκρισε ο Ετέμπο που θα λείψει σίγουρα από το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου στη Νεάπολη και ίσως ο Άγγλος τεχνικός θελήσει να μην λείψουν και οι δυο ταυτόχρονα.

Στον αντίποδα, λογικά το έργο του θα κάνουν πιο εύκολο κάποιες επιστροφές που περιμένει πως και πως. Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο αλλά και ο Ενκουλού, εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμοι ενώ δεν αποκλείεται στην αποστολή να βρεθεί και ο Λούκας Ρουπ που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, προκειμένου να αρχίσει να εγκλιματίζεται, μιας και οι εργομετρικές του εξετάσεις ήταν αρκετά ικανοποιητικές.