Άρης: Εξω Ετέμπο και Ιτούρμπε στην ενδεκάδα Ντουκουρέ και Ματέο

Απόστολος Τερζής

i

©Intime

Άρης: Εξω Ετέμπο και Ιτούρμπε στην ενδεκάδα Ντουκουρέ και Ματέο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:40 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 26.04.2023

Δυο νέα πρόσωπα έχει η ενδεκάδα του Αρη κόντρα στον Ολυμπιακό σε σχέση με το παιχνίδι στο Βόλο συν τον Εμπακατά αντί του τραυματία Εμπακατά.

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, με φόντο την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έχοντας ως στόχο τη συνέχεια στις νίκες μετά το 3-0 εναντίον του Βόλου.

Δυο είναι τα νέα πρόσωπα που επέλεξε ο Τόλης Τερζής για το βασικό σχήμα, θέλοντας προφανώς να φρεσκάρει την ενδεκάδα του. Ο Ντουκουρέ παίρνει τη θέση του Ετέμπο δίπλα στον Νταμπό και ο Ματέο του Ιτούρμπε στη μια πλευρά της επίθεσης. Ο Μάρβιν Πίρσμαν θα κληθεί να αγωνιστεί και πάλι ως στόπερ, στο πλευρό του Φαμπιάνο με τον Μπράντλεϊ Μαζικού να συνεχίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

Σε απολογία ο Ολυμπιακός για την εισβολή οπαδών με την ΑΕΚ - Με τι τιμωρία κινδυνεύει!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:25 - 26.04.2023

Σε απολογία ο Ολυμπιακός για την εισβολή οπαδών με την ΑΕΚ - Με τι τιμωρία κινδυνεύει!

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία τον Ολυμπιακό για όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή (23/4). Οι Πειραιώτες κινδυνεύουν με 2-4 αγωνιστικές με βάση τα άρθρα που κλήθηκαν.

Ο Εμπακατά θα είναι αντί του τραυματία στο δεξί άκρο, ενώ στη μεσαία γραμμή, ο Νταρίντα παραμένει στο.. δέκα. Στην επίθεση εκτός του Ματέο που παίρνει τη θέση του Ιτούρμπε, ο Πάλμα θα είναι στα αριστερα και ο Καμαρά στην κορυφή. Στο τέρμα παραμένει ο Κουέστα

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Κουέστα- Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μαζικού, Εμπακατά- Ντουκουρέ, Νταμπό- Ματέο Γκαρσία, Πάλμα, Νταρίντα- Καμαρά