Άρης: Έμεινε πάλι με δυο κεντρικούς αμυντικούς
i

Μπράμπετς/©Intime

Άρης: Έμεινε πάλι με δυο κεντρικούς αμυντικούς

Το σοβαρό πρόβλημα στους στόπερ λίγο πριν την κρίσιμη τελική ευθεία των playoffs, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μπράμπετς.

Ένας τραυματισμός είναι πάντα οδυνηρός, ειδικά όταν είναι σοβαρός. Για τον Μπράμπετς, η… κακιά στιγμή ήταν χθες στο γήπεδο της ΑΕΚ όταν συγκρούστηκε με τον Κουέστα και υπέστη το κάταγμα στα πλευρά. Ο Ισπανός είναι μάλιστα απαρηγόρητος, που άθελά του, τραυμάτισε τον συμπαίκτη του και πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο μετά το ματς για να του συμπαρασταθεί και να του ζητήσει συγγνώμη.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μπράμπετς, που πιθανότατα θα τον αφήσει εκτός για το εναπομείναν διάστημα της σεζόν, έρχεται σε μια πολύ καθοριστική καμπή των playoffs για τον Άρη. Απομένουν έξι παιχνίδια που θα κρίνουν την υλοποίηση ή όχι του τελευταίου στόχου που είναι η ευρωπαϊκή έξοδος μέσω της 5ης θέσης. Θέση που παραμένει ανοικτή όσο ο Άρης δεν καταφέρνει να αποκτήσει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Σε αυτά λοιπόν τα έξι κρίσιμα παιχνίδια, αρχής γενομένης αυτού στο Βόλο μετά το Πάσχα, ο Άρης δεν θα έχει τον καλύτερο κεντρικό του αμυντικό και μένει με δυο μόνο βασικές επιλογές στους στόπερ. Τον Φαμπιάνο και τον Ενκουλού και παρακαλάει να μην συμ-βεί το παραμικρό, διότι σε αυτή την απευκταία περίπτωση, ο Τερζής θα κληθεί να πάει σε λύσεις ανάγκης. Ποιες είναι αυτές; Ο Πίρσμαν που έχει χρειαστεί μέσα στη σεζόν να καλύψει το κενό (χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία) και ο νεαρός Τανούλης που έχει μεν μπει σε κάποιες αποστολές όταν υπήρχε και στο παρελθόν πρόβλημα με τον σοβαρό τραυματισμό του Ενκουλού για παράδειγμα, αλλά δεν του έχει δοθεί καθόλου χρόνος, παρά μόνο με την ομάδα Κ19.