Άρης: Ενδεκάδα γεμάτη διλήμματα
i

Τερζής/©Intime

Άρης: Ενδεκάδα γεμάτη διλήμματα

Αλέξης Σαββόπουλος 10:40 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 02.04.2023

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες το βασικό σχήμα που θα παρατάξει ο Τερζής απόψε κόντρα στον Ολυμπιακό. Ποιες ήταν οι δοκιμές και ποια πρόσωπα είναι οι ρυθμιστές.

Ίσως είναι η πρώτη φορά από την μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Τόλης Τερζής που οι έντεκα που θα παραταχθούν απόψε στο Φάληρο είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Κυρίως γιατί η προετοιμασία στο διάστημα της διακοπής έγινε μετ΄ εμποδίων με την καθυστερημένη ενσωμάτωση των διεθνών αλλά και γιατί ακολουθούν και άλλα δυο σημαντικά παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα.

Τα χαρτιά παρέμειναν ως επί το πλείστων κλειστά και υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Ξεκινώντας από το τέρμα, όπου η θέση... παίζεται ανάμεσα σε Σιαμπάνη και Κουέστα, με τον πρώτο να έχει ένα προβάδισμα. Στην άμυνα εκτός από τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς που είναι οι σίγουροι, δίλημμα υπάρχει και στο δεξί άκρο μεταξύ Οντουμπάζιο και Εμπακατά αλλά και αριστερά ανάμεσα σε Πίρσμαν και Μαζικού που μπορεί να μην αγωνίστηκε καθόλου με το Κονγκό αλλά έκανε μόλις δυο προπονήσεις με την ομάδα.

Στα χαφ ρυθμιστής θα είναι η παρουσία ή όχι του Ντουκουρέ στο βασικό σχήμα. Στο σενάριο αυτό θα μείνει εκτός ενδεκάδας ένας εκ των Νταρίντα-Ετέμπο. Διαφορετικά θα πάμε το γνωστό δίδυμο και τον Πάλμα στον γνωστό ελεύθερο ρόλο του πίσω από τον φορ που εκτός απροόπτου θα είναι ο Γκρέι αφού ο Καμαρά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μόλις την Παρασκευή το βράδυ. Στις πλευρές της επίθεσης ο μόνος σίγουρος θα πρέπει αν θεωρείται ο Ματέο, τα τρεξίματα του οποίου έχει ανάγκη σήμερα ο Άρης ενώ στην άλλη πλευρά, γίνεται μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Καμάτσο και Ιτούρμπε με αουτσάιντερ τον Χριστοδουλόπουλο που επίσης δοκιμάστηκε.