Φουλ εγρήγορση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κι ευκαιρία για νίκη τεράστιας αυτοπεποίθησης
i

Άρης παίκτες/©Intime

Φουλ εγρήγορση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κι ευκαιρία για νίκη τεράστιας αυτοπεποίθησης

Αλέξης Σαββόπουλος 18:41 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 13.03.2023

Η κλήρωση των Play Offs έβγαλε για τον Άρη ένα τοπικό ντέρμπι που μπορεί να του δώσει την ψυχολογία που θα χρειαστεί για να υλοποιήσει τον τελευταίο στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.

Η κλήρωση των playoffs που διεξήχθη σήμερα έκανε γνωστή τη σειρά με την οποία ο Άρης θα αντιμετωπίσει τις άλλες πέντε ομάδες που παίρνουν μέρος στο μίνι πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών. Αυτή φέρνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ξεκινάει με το τοπικό ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης και να μην… σηκώνει κεφάλι αφού διαδοχικά παίζει με τους τέσσερις που θεωρητικά κυνηγούν τον τίτλο και τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή είναι η πρώτη αγωνιστική των play off, ματς κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:18 - 13.03.2023

Αυτή είναι η πρώτη αγωνιστική των play off, ματς κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Ντέρμπι κορυφής στην «OPAP Arena» περιλαμβάνει η πρώτη αγωνιστική των play off, με τους ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να κοντράρονται για την κορυφή της βαθμολογίας. Τα υπόλοιπα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος.

Τον Βόλο με τον οποίο- πάλι θεωρητικά- θα παλέψει για την 5η θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο τον αντιμετωπίζει στο τελείωμα του πρώτου γύρου. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Πολλά και τίποτα. Αν και επισήμως δεν σχολιάζεται από πλευράς Άρη η κλήρωση, αυτό που αφήνουν να εννοηθεί είναι ότι ναι μεν πρόκειται για δύσκολη σειρά αγώνων αλλά ο Άρης είναι προετοιμασμένος για μια επίπονη διαδικασία αγώνων, στην οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα επιδιώξει να δώσει απαντήσεις για τη μέτρια κανονική περίοδο και κυρίως την πενιχρή συγκομιδή στα ντέρμπι. Μάλιστα αφήνουν να εννοηθεί ότι η σειρά των αγώνων δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο για χαλάρωση. Το αντίθετο απαιτεί εγρήγορση και ετοιμότητα αφού θα υπάρχουν και οι εμβόλιμες αγωνιστικές.

Όσο για το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής, είναι θετικό που ο Άρης το δίνει στο γήπεδό του, άρα θα έχει εξασφαλισμένη και την εμπορική επιτυχία του με γεμάτες τις εξέδρες, ενώ μια ενδεχόμενη νίκη και ταυτόχρονα ήττα του Βόλου αυτομάτως θα φέρει τον Άρη στο +4 και με φουσκωμένη αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας, κάτι που είναι πάντα καλοδεχούμενο στο ξεκίνημα.