Άρης: Η ανησυχία για Ενκουλού και το plan B
i

©Intime

Άρης: Η ανησυχία για Ενκουλού και το plan B

Μια λοίμωξη που ταλαιπωρεί τον Καμερουνέζο κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα τον προπονητή του Άρη εν όψει της μάχης του Βόλου.

Ο Τόλης Τερζής ήδη αντιμετωπίζει μια σειρά από προβλήματα απουσιών και μάλιστα σημαντικών όπως του μακροχρόνια απόντα Μάνου Γκαρθία, του στυλοβάτη της άμυνας Γιακούμπ Μπράμπετς και του Λούκας Ρουπ και δεν θα ήθελε με τίποτα να προστεθεί ακόμη ένα, ειδικά αν αφορά παίκτη της ενδεκάδας.

Εκτός του Ματέο που τελικά ξεπέρασε το πρόβλημα και θα είναι στην αποστολή, μια κάποια ανησυχία υπάρχει τις τελευταίες μέρες για τον Ενκουλού. Ο Καμερουνέζος αμυντικός, σε μια περίοδο που η ομάδα δεν βρίθει ενεργών επιλογών στους στόπερ, ταλαιπωρείται από μια λοίμωξη που μέχρι τελευταία στιγμή χρειάζεται παρακολούθηση. Ο έμπειρος αμυντικός ακολουθεί μέρος του προγράμματος ώστε να μην επιβαρύνει τον οργανισμό του με την ελπίδα να το ξεπεράσει με την φαρμακευτική αγωγή που του έχει χορηγηθεί και να μπορέσει να αγωνιστεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο προπονητής του Άρη προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο έχοντας stand by τον Πίρσμαν σε ένα πιθανό… remake του ματς της κανονικής περιόδου στο Βόλο.