Αρης: Η σούμα έγραψε «18» αλλά με ένα μεγάλο κενό στη θέση του φορ
i

©intime

Αρης: Η σούμα έγραψε «18» αλλά με ένα μεγάλο κενό στη θέση του φορ

Αλέξης Σαββόπουλος 09:55 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 12.09.2023

Με την προσθήκη του Βερστράτε, ο Άρης έφθασε τις 18 προσθήκες στη θερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν κατάφερε να προσθέσει ένα δεύτερο φορ πίσω από τον Μορόν. Το δίλλημα για την αγορά των ελεύθερων ή η αναμονή ως τον Γενάρη.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και ο Άρης αποδείχθηκε και πάλι υπερδραστήριος. Ούτε λίγο ούτε πολύ οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν 18 ποδοσφαιριστές, γεμίζοντας τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ και πλέον ο Άκης Μάντζιος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να τους κάνει όλους αυτούς… ΟΜΑΔΑ. Το αν οι επιλογές ήταν και οι σωστές, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία, αφού ναι μεν υπάρχει μια πληρότητα σε όλες τις θέσεις, και ειδικά σε κάποιες όπως στα οκτάρια και… υπεράριθμοι.

Υπάρχει όμως και μια τρανταχτή ανορθογραφία. Δεν υπάρχει δεύτερος φορ πίσω από τον Μορόν. Με ό, τι ρίσκο συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Υπάρχει το διάστημα των ελεύθερων βέβαια και θα γίνει προσπάθεια, όμως είναι αμφίβολο αν θα βρεθεί κάτι που να πληροί τις προϋποθέσεις. Γιατί άλλο κάποιος που έμεινε ελεύθερος προς τα τέλη Αυγούστου κι άλλο κάποιος που είναι χωρίς ομάδας από τα τέλη της περασμένης σεζόν και άρα θα χρειαστεί χρόνο που δεν περισσεύει αυτή τη στιγμή στον Άρη.

Αυτό δημιουργεί το εξής δίλλημα στους ανθρώπους του Άρη. Να προσπαθήσουν να πάρουν φορ από την αγορά των ελεύθερων, με αμφίβολα αποτελέσματα ή να ψαχτούν από τώρα για τον Γενάρη και να επιδιώξουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον κατάλληλο φορ και να τον φέρο9υν έγκαιρα στη Θεσσαλονίκη, όπως έκαναν πέρσι με τον Νταρίντα; Οι επόμενες δυο εβδομάδες θα μας κάνουν σοφότερους…