Άρης: Ξένα «μάτια» για Πάλμα σε Φάληρο και «Κλεάνθης Βικελίδης»
i

Λουίς Πάλμα / © Intime

Άρης: Ξένα «μάτια» για Πάλμα σε Φάληρο και «Κλεάνθης Βικελίδης»

Αλέξης Σαββόπουλος 10:10 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 18.01.2023

Σκάουτερ ισπανικών ομάδων και όχι μόνο, θα βρεθούν σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal σε Καραϊσκάκη και Βικελίδης ώστε να δουν από κοντά τον 23χρονο παίκτη.

Η καλή και παραγωγική σεζόν που πραγματοποιεί ο Πάλμα με τη φανέλα του Άρη έχει προκαλέσει τους τελευταίους μήνες το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων που βλέπουν στο πρόσωπο του 23χρονου από τις Ονδούρες μια ενδιαφέρουσα προοπτική. 

Είναι γνωστό ότι ομάδες από τη Ρωσία (Σότσι), από το MLS (Κολοράντο) αλλά και ευρωπαϊκές όπως Άντερλεχτ, Κοπεγχάγη, Τσβόλε, Γιουνγκ Μπόις τον έχουν υπό παρακολούθηση και εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν επίσημη πρόταση.

Εσχάτως τον 23χρονο μεσοεπιθετικό του Άρη έχουν βάλει στο μάτι και ομάδες από την Ισπανία. Ενδέχεται μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, τόσο στο αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όσο και του Σαββάτου με τον Βόλο που αμφότερα είναι πολύ σημαντικά για τον Άρη να βρεθούν στο γήπεδο σκάουτερ αρκετών ομάδων (η Χετάφε είναι μια που τον παρακολουθεί) ώστε να τον παρακολουθήσουν από κοντά. 

Ο Πάλμα θυμίζουμε ότι είχε υπογράψει τον περασμένο Γενάρη συμβόλαιο 4,5 ετών με τον Άρη που βλέπει στο πρόσωπό του ένα ποδοσφαιριστή από τον οποίο μπορεί, εφόσον συνεχίσει την ανοδική του πορεία, να αποκομίσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό.