Άρης: Ματς βαθμών και ψυχολογίας
i

Παίκτες Άρης/©intime

Άρης: Ματς βαθμών και ψυχολογίας

Αλέξης Σαββόπουλος 08:00 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 08:23 - 21.01.2023

Πριν τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, ο Άρης των πολλών απουσιών καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βόλου στη μάχη της 5ης θέσης.

Ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό την επόμενη Τετάρτη είναι λογικό να εξάπτει τη φαντασία κι να έχει σημάνει γενικό συναγερμό στις τάξεις του Άρη, όμως και το αποψινό παιχνίδι με τον Βόλο δεν πάει πίσω.

Υπάρχει και ο μίνιμουμ στόχος της εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος και ένας από τους βασικούς αντίπαλους είναι η θεσσαλική ομάδα. Ξέχωρα όμως από το προφανές βαθμολογικό κίνητρο, υπάρχει και το ψυχολογικό εν όψει της ρεβάνς. Μια νίκη σήμερα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση στο γκρουπ, ύστερα μάλιστα από δυο ήττες στο Καραϊσκάκη.

Δυστυχώς για τον Πάρντιου δεν λείπουν τα προβλήματα. Ίσα-ίσα που έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες, κυρίως επιθετικά, εκεί δηλαδή που εντοπίζεται και η μεγαλύτερη αδυναμία του Άρη. Καμαρά, Καμάτσο και Πάλμα είναι εκτός, άρα λιγότερες οι λύσεις για τον Άγγλο τεχνικό που έχει μα διαχειριστεί και την κόπωση κάποιων παικτών. Με τα τωρινά δεδομένα, το ροτεισον…. φρεσκάδας θα αφορά μόνο κάποιες θέσεις. Όπως για παράδειγμα τα δυο άκρα της άμυνας με τον ξεκούραστο Πίρσμαν και τον Εμπακατά. Νέο πρόσωπο στη μεσαία γραμμή θα είναι και ο επίσης ξεκούραστος Μάνου Γκαρθία.