Άρης: Μια ακόμη ευκαιρία στον Καμάτσο
i

Καμάτσο/©Intime

Άρης: Μια ακόμη ευκαιρία στον Καμάτσο

Αλέξης Σαββόπουλος 10:27 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 10.03.2023

Υποψήφιος για το βασικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΣ ο 23χρονος Πορτογάλος μετά από ένα ολόκληρο γύρο.

Ήρθε στον Άρη ως ένα από τα wonder kid του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ως ένα ακόμη ατόφιο ταλέντο της τεράστιας πορτογαλικής δεξαμενής από την οποία έχουν ξεπηδήσει ουκ ολίγοι αστέρες. Ο Ράφαελ Καμάτσο ήρθε με φόρα, άφησε υποσχέσεις στο ξεκίνημα της παρουσίας του, οι οποίες όμως γρήγορα διαψεύστηκαν. 

Ο 23χρονος Πορτογάλος που παίζει δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας με οψιόν αγοράς 2 εκατ. ευρώ παρακαλώ(!) δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει ένα συνεχόμενο σερί αγώνων με τη φανέλα του Άρη. Στους περισσότερους έχουν μείνει οι κραυγαλέες χαμένες ευκαιρίες με αποκορύφωνα εκείνη στο Τελ-Αβιβ κόντρα στη Μακάμπι, που ίσως και να κόστισε μια πρόκριση.

Ούτε ο Μπούργος, αλλά ούτε και ο Πάρντιου τον εμπιστεύτηκαν. Έχει αγωνιστεί μόλις έξι φορές βασικός και στις τρεις διοργανώσεις και μόλις στον αγώνα με τη Λαμία την περασμένη Κυριακή πήρε μετά από καιρό

Ξανά λίγα λεπτά συμμετοχής, μπαίνοντας ως αλλαγή. Το πιο πιθανό είναι ότι η θετική εικόνα που έδειξε θα του ανοίξει και την πόρτα της ενδεκάδας στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ στο Βικελίδης, σε μια προσπάθεια του Τερζή να αναζητήσει λύσεις μεσοεπιθετικά. Αν συμβεί αυτό θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα έπειτα από έναν ολόκληρο γύρο καθώς η τελευταία φορά ήταν και πάλι απέναντι στον ΠΑΣ, στη νίκη με 0-4 στα Γιάννινα, όταν είχε ξεκινήσει βασικός.