Μικρές και αναγκαίες παρεμβάσεις από Τερζή
i

©Intime

Μικρές και αναγκαίες παρεμβάσεις από Τερζή

Αλέξης Σαββόπουλος 09:16 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 03.05.2023

Μια θέση στην επίθεση αντί του τιμωρημένου Καμαρά και ίσως μια ακόμη, οι μοναδικές αλλαγές του προπονητή του Άρη κόντρα στο Βόλο, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.

Η κρισιμότητα της αποψινής αναμέτρησης με τον Βόλο είναι πολύ πιθανό να αναγκάσει τον Τόλη Τερζή, να μην προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, παρότι πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν πάρει αρκετά φορτία από τους συνεχόμενους αγώνες,

Το βασικό δίλλημα που αντιμετωπίζει, ο προπονητής του Άρη αφορά την κορυφή της επίθεσης και το κενό που αφήνει η αποβολή του Αμπουμπακάρ Καμαρά με τον ΠΑΟΚ. Ο… επόμενος κλασσικός φορ είναι ο Άντρε Γκρέι που φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα έναντι του Ράφαελ Καμάτσο που είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Τζαμαϊκανό αλλά δεν είναι η φυσική του θέση.

Στις υπόλοιπες θέσεις είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Έλληνας τεχνικός να μην αλλάξει κάτι, διατηρώντας το ίδιο σχήμα που ξεκίνησε στην Τούμπα. Με αυτό τον τρόπο θα επιδιώξει να εξασφαλίσει από νωρίς τη νίκη που θα… κλειδώσει την 5η θέση και από εκεί και πέρα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ενδέχεται να ξεκουράσει κάποιους βασικούς, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στον Ρουπ, στον Οντουμπάτζο που επέστρεψε νωρίτερα από το αναμενόμενο. Αν υπάρξει κάποια ακόμη αλλαγή στο βασικό σχήμα αυτή ίσως να είναι ο Ντουκουρέ αντί του Ετέμπο. Πολύ πιθανό επίσης να διατηρηθεί για ένα ακόμη παιχνίδι στους στόπερ ο Πίρσμαν στο πλευρό του Φαμπιάνο.