Άρης: Νέα προβλήματα με κάρτες
i

Ετέμπο/©Intime

Άρης: Νέα προβλήματα με κάρτες

Αλέξης Σαββόπουλος 09:44 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 27.02.2023

Τις τέσσερις κάρτες έφτασε και ο Ετέμπο. Ποιοι άλλοι είναι στο όριο.

Δυο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο Τερζής έχει από χθες να διαχειριστεί νέα προβλήματα που προέκυψαν από κάρτες. Ο Πίτερ Ετέμπο συμπλήρωσε κι αυτός τέσσερις κίτρινες και βάσει κανονισμού θα πρέπει να δηλωθεί σε ένα από τα δύο ματς που απομένουν ως το φινάλε της σεζόν με Λαμία και Γιάννινα, παιχνίδι στο οποίο ήδη έχει δηλωθεί να εκτίσει την μια αγωνιστική ο Οντουμπάτζο.

Ο Άρης των δύο ημιχρόνων

Ο Άρης των δύο ημιχρόνων

Τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του Άρη στη νίκη επί του Ατρομήτου δείχνουν τι είναι αυτό που στην ουσία έχει αλλάξει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και κάνει τη διαφορά στα τελευταία ματς.

Το ζήτημα για τον προπονητή του Άρη για τον βασικό του αμυντικό χαφ είναι ότι χθες αποχώρησαν τραυματίες Ρουπ και Γκαρσία και ίσως οδηγηθεί στην απόφαση να δηλώσει επίσης τον Ετέμπο στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ. Στο όριο των τριών καρτών βρίσκεται από χθες και ο Ματέο μαζί με Νταμπό, Ντουκουρέ και Ιτούρμπε και αν κιτρινιστεί στη Λαμία χάνει κι αυτός τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Θυμίζουμε ότι οι κάρτες μηδενίζουν στο φινάλε της κανονικής περιόδου και οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν… καθαροί στα πλει-οφ, εκτός και αν συμπληρώσουν κάρτες και θα πρέπει υποχρεωτικά να εκτίσουν την ποινή τους με την έναρξη των πλει οφ.