Ο Πάλμα απάντησε για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο με τον Άρη»
i

© Intime

Ο Πάλμα απάντησε για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο με τον Άρη»

Ο Λουίς Πάλμα σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με την Ντιναμό Κιέβου (1-0) απάντησε σε ερώτηση για το μέλλον του.

Ο Λουίς Πάλμα ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη. Ο ποδοσφαιριστής από την Ονδούρα πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του Τόλη Τερζή κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου (1-0) στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό του Conference League.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, μάλιστα, αφιέρωσε το γκολ του στον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη. Ο Πάλμα ύψωσε μία φανέλα με τον αριθμό «29» και το όνομα Michalis σε μία αξιέπαινη κίνηση.

«Έχω συμβόλαιο με τον Άρη. Αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, μέχρι τότε δίνω τα πάντα για τον Άρη», απάντησε στην κάμερα της Nova ο Πάλμα σε ερώτηση για το μέλλον του.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό. Χωρίς την προσπάθεια των συμπαικτών μου αυτό δεν θα είχε συμβεί. Δώσαμε τα πάντα, προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να πάρουμε τη νίκη μπροστά στο κοινό μας. Το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ πιο σημαντικό από το σημερινό», είπε ο παίκτης του Άρη για το γκολ που σημείωσε.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης ρωτήθηκε και τι θα πρέπει να προσέξει ο Άρης στη ρεβάνς. «Η αλήθεια είναι ότι έχουν πολύ καλό χειρισμό της μπάλας. Έχουν πάρα πολλούς γρήγορους και ευέλικτους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να προσέξουμε οπωσδήποτε, να μην αφήσουμε κενά στο κέντρο του γηπέδου. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλο το παιχνίδι 100%», σημείωσε σχετικά.

Ο Πάλμα σημείωσε ότι συμφωνεί με την άποψη του προπονητή του ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Άρη. «Οπωσδήποτε γιατί ήρθαμε από μία λιγότερο καλή εμφάνιση σε μία καλύτερη εμφάνιση. Με τον χρόνο θα βελτιωνόμαστε, θα γίνουμε πιο ανταγωνιστική ομάδα. Συμφωνώ με τον προπονητή και πιστεύω ότι η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική τόσο στο Conference, όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις», σχολίασε ο Λουίς Πάλμα.