Άρης: Ο Ενκουλού… τεντώνει Μπράμπετς και Φαμπιάνο
i

Ενκουλού/©Intime

Άρης: Ο Ενκουλού… τεντώνει Μπράμπετς και Φαμπιάνο

Αλέξης Σαββόπουλος 10:35 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 12.01.2023

Το άγχος του τεχνικού του Άρη για το κέντρο της άμυνας με δεδομένο ότι ο Καμερουνέζος πιθανότατα χάνει όλα τα εναπομείναντα ματς του Ιανουαρίου.

Ο Άλαν Πάρντιου παραδέχτηκε στη συνέντευξη τύπου χθες την πιθανότητα να μην προλάβει κανένα από τα παιχνίδια που έχει να δώσει ο Άρης ακόμη εντός του μήνα, ο Ενκουλού. Εκφράζοντας ανοικτά την ανησυχία του για την απουσία εναλλακτικής στο κέντρο της άμυνας σε ένα διάστημα που η ομάδα του θα δίνει συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια.

Ο προπονητής του Άρη εύχεται να μην χρειαστεί να αντικαταστήσει κάποιον από τους Μπράμπετς - Φαμπιάνο γιατί σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να οδηγηθεί σε λύσεις ανάγκης. Χρησιμοποιώντας είτε τον Πιρσμαν είτε ακόμη τον Οντουμπατζιο όπως αποκάλυψε πρόσφατα ότι σκέφτεται σε αυτό το αρνητικό σενάριο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρότι γνώριζε νωρίς τον σοβαρό τραυματισμό του Ενκουλού και το συνεπακόλουθα μεγάλο διάστημα απουσίας του, προτίμησε να μην προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, μιας και η αγορά ελεύθερων στόπερ είναι αρκετά περιορισμένη τον Γενάρη. Μεταθέτοντας την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας για το καλοκαίρι με δεδομένο ότι εκπνέουν και τα συμβόλαια των Φαμπιάνο και Ενκουλού.