Άρης: Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά
i

©intime

Άρης: Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά

Αλέξης Σαββόπουλος 09:30 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 03.11.2023

Ο Μάντζιος εν όψει Ατρόμητου έχει να αντιμετωπίσει τη γνωστή σπαζοκεφαλιά για δυο θέσεις στην επίθεση. Ποια είναι τα δεδομένα.

Ο Άκης Μάντζιος, πριν από ακόμη μια αναμέτρηση, έχει να αντιμετωπίσει το γνωστό δίλλημα που τείνει να γίνει ρουτίνα, εξαιτίας των περιορισμένων λύσεων που έχει στα χέρια του. Ποιον θα επιλέξει για τη θέση πίσω από τον Μορόν και αυτόν στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Για τις υπόλοιπες εννιά θέσεις της ενδεκάδας, οτιδήποτε άλλο θα είναι έκπληξη αφού δεν υπάρχουν και εναλλακτικές. Ειδικά στην άμυνα με Οντουμπάτζο, Ματαρίτα και Βελεθ εκτός, η τετράδα αποτελούμενη από τους Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο και Μοντόγια με τον Κουεστα στο τέρμα είναι ακλόνητη. Ομοίως και οι δυο χάφ, Νταρίντα και Βερστράτε. Στην επίθεση πλην Μορόν και Σουλειμανοφ, οι άλλες δυο θέσεις παραμένουν ανοικτές και τις διεκδικούν τέσσερις παίκτες. Πρόκειται για τους Μενέντες, Κάρλσον, Σαμόρα και τον νεαρό Παναγιδη. Από τους τέσσερις, ο Κάρλσον που χρησιμοποιήθηκε βασικός με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μοιάζει να έχει τις λιγότερες πιθανότητες να βρεθεί στο βασικό σχήμα αφού η εικόνα του και πάλι ήταν μέτρια.

Η λογική λέει ότι θα επανέλθει στην ενδεκάδα ο Σαμόρα που μπορεί να παίξει πίσω από τον φορ και σκόραρε με τον ΠΑΣ με τους Μενέντες και Παναγίδη να ερίζουν για την άλλη θέση.