Άρης: Οι στοχευμένες αλλαγές του Πάρντιου
i

Μαζικού/©Intime

Άρης: Οι στοχευμένες αλλαγές του Πάρντιου

Αλέξης Σαββόπουλος 08:57 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 08.01.2023

Ο προπονητής του Άρη θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην επιστροφή του Μάντζιου με 4-3-3 και δυο νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα.

Η επιστροφή του Άκη Μάντζιου στο Κλεάνθης Βικελίδης, για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του, βάζει το αλατοπίπερο στην αποψινή αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης (19:00) αλλά δεν αλλάζει την αναγκαιότητα των γηπεδούχων για το τρίποντο ώστε να μην μείνουν κι άλλο πίσω. Ο Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει για ένα ακόμη παιχνίδι τον πρώτο του σκόρερ, Λουίς Πάλμα που παραμένει κλινήρης και λίγα 24ωρα μετά την ήττα στην Τούμπα, θα προχωρήσει σε κάποιες στοχευμένες κινήσεις στην ενδεκάδα που υπαγορεύονται από την διαφορετικότητα του αντιπάλου.

Ο Άγγλος τεχνικός περιμένει έναν Αστέρα που θα περιμένει τον Άρη στο μισό γήπεδο και έτσι θα χρειαστεί πιο δημιουργικούς παίκτες στον άξονα, αλλά και αλλαγή σχηματισμού. Έτσι θα πάει σε ένα 4-3-3 με μονό αμυντικό χαφ τον Ετέμπο και δυο εσωτερικούς μέσους τους Γκαρθία και Νταρίντα. Αυτό μετατοπίζει τον Ματέο στην μια πλευρά της επίθεσης με τον Μαντσίνι στην άλλη και τον Γκρέι στην κορυφή.

Αλλαγή θα υπάρχει και στην άμυνα με τον Μαζικού να παίρνει εκτός απροόπτου τη θέση του Πίρσμαν στο αριστερό άκρο.