Πήγε να νικήσει και από συνήθεια έχασε...
i

Άρης - Παναθηναϊκός / © Intime

Πήγε να νικήσει και από συνήθεια έχασε...

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 10:10 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 13.02.2023

Ο Άρης προηγήθηκε, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Παναθηναϊκό, όμως κατάφερε να ηττηθεί, δίνοντας συνέχεια έτσι στο τραγικό σερί του...

Ο στόχος του Άρη χθες (12/2) κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν να γυρίσει τον διακόπτη. Να αφήσει πίσω του μια πολύ άσχημη περίοδο, η οποία περιλάμβανε αποκλεισμό στο θεσμό του Κυπέλλου και μια ακόμη απομάκρυνση προπονητή.

Φυσικά, υπήρχε και το βαθμολογικό κίνητρο. Ειδικότερα μετά τη νίκη του Βόλου επί του Ατρομήτου στο Πανθεσσαλικό, που έφερε τους «κιτρινόμαυρους» στο -4 από τους Θεσσαλούς.

Και παρότι οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν αρκετά κοντά στο να πανηγυρίσουν μια τεράστιας σημασίας νίκη στο 6ο ντεμπούτο ντεμπούτο του Τόλη Τερζή στον πάγκο της ομάδας, κατάφεραν να χύσουν πάλι την καρδάρα με το γάλα.

Σε μια αναμέτρηση που ευτύχισαν να προηγηθούν χάρη σε γκολ του εξαιρετικού Οντουμπάτζο, είδαν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν ήταν καθόλου επικίνδυνος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να τους «κλέβει» το «τρίποντο».

Έτσι, ο Άρης έφυγε με χαμηλά το κεφάλι από ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι τη φετινή σεζόν, δίνοντας συνέχεια στο τραγικό σερί του, που αφορά τις αναμετρήσεις με τις υπόλοιπες ομάδες του Big-5.

Ο Μαντσίνι σκόραρε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά... έπνιξε τη χαρά του - Η αφιέρωση στον Άλκη (gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:07 - 12.02.2023

Ο Μαντσίνι σκόραρε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά... έπνιξε τη χαρά του - Η αφιέρωση στον Άλκη (gallery)

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι σκόραρε για να φέρει το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη στα ίσια και ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Σχημάτισε το «Α» με τα δάχτυλα του αφιερώνοντας το γκολ στον δολοφονημένο Άλκη.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» στους 10 αγώνες που έχουν δώσει μέχρι στιγμής με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μετρούν οκτώ ήττες, μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη.

Μάλιστα, η μία ισοπαλία (εντός με τον ΠΑΟΚ) και η μία νίκη (εντός με τον Ολυμπιακό) ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν. Από τότε κι έπειτα ο Άρης έχει γνωρίσει οκτώ ήττες σε ισάριθμα διαδοχικά μεγάλα παιχνίδια.

Τρεις ήττες από Ολυμπιακό (οι δύο στο Κύπελλο), δύο ήττες από ΑΕΚ, δύο ήττες από Παναθηναϊκό και μία ήττα από ΠΑΟΚ είναι ο απολογισμός του Άρη στα τελευταία οκτώ ματς με τις υπόλοιπες ομάδες του Big-5.

Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στις εν λόγω οκτώ αναμετρήσεις έχει πετύχει μόλις ένα γκολ, του Οντουμπάτζο χθες (12/2) κόντρα στο «τριφύλλι» και έχει δεχθεί 12!

Θα έλεγε κανείς πως προβληματίζουν αρκετά οι αριθμοί του Άρη εν όψει και των playoffs. Αν και κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του σε αυτά, αφού χρειάζεται 2-3 νίκες τουλάχιστον στα εναπομείναντα τέσσερα ματς για να τη σφραγίσει οριστικά...