Άρης: Πρώτη κουβέντα και διάθεση παραμονής για Ρουπ
i

©Intime

Άρης: Πρώτη κουβέντα και διάθεση παραμονής για Ρουπ

Συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του Άρη Ρόμπερτ Παλίκουτσα είχε η πλευρά του Γερμανού μέσου. Ποιες είναι οι ενδείξεις που συγκλίνουν στην παραμονή του.

Ο Λούκας Ρουπ, αγωνίστηκε ξανά βασικός, έπειτα από 2,5 μήνες. Ήταν 26 Φεβρουαρίου στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όταν και τραυματίστηκε. Το εκπληκτικό μάλιστα είναι ότι το χθεσινό 90λεπτο του Ρουπ με την ΑΕΚ ήταν το πρώτο του μετά από ενάμιση χρόνο. Κοινώς από τις 30 Νοεμβρίου του 2021 και ένα ματς της Νόριτς κόντρα στη Νιούκαστλ.

Το Sportal σας είχε προϊδεάσει, ότι για τον Γερμανό, τα δυο που απομένουν ως το φινάλε με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν και κριτήριο παραμονής και την επόμενη χρονιά. Ήδη με αφορμή τον αγώνα με την ΑΕΚ, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος του παίκτη και είχε μια πρώτη συνάντηση-συζήτηση με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, αναφορικά με το μέλλον της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Όπως έχουμε αναφέρει, ο Γερμανός ήρθε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, υπογράφοντας ως το καλοκαίρι, με αποκλειστικό στόχο να πάρει παιχνίδια, αφού ήταν χωρίς ομάδας το πρώτο μισό της σεζόν και να θέσει σε νέα βάση την συζήτηση για την επόμενη χρονιά. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν τον ενδιέφερε καθόλου το οικονομικό κομμάτι.

Στη συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του Άρη, η πλευρά του 32χρονου Γερμανού μέσου, ήθελε να έχει μια πρώτη εικόνα για τις προθέσεις του club, αναφορικά με τον παίκτη. Σε αυτή καταγράφηκε μια καταρχήν, θετική άποψη και διάθεση παραμονής του Ρουπ και την επόμενη σεζόν, χωρίς οι δυο πλευρές να μπουν σε λεπτομέρειες που αφορούν το οικονομικό σκέλος μιας ενδεχόμενης συμφωνίας. Ο Παλίκουτσα, εκτιμά πολύ τον παίκτη και θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει έναν από τους παίκτες του βασικού κορμού της επόμενης σεζόν. Οι δυο πλευρές, συμφώνησαν να τα ξαναπούν μετά το τέλος των playoffs, όταν και θα γίνουν γνωστές τόσο οι προθέσεις του παίκτη στο οικονομικό, όσο και η πρόταση του Άρη, παράγοντες που εν τέλει θα καθορίσουν και τις προοπτικές παραμονής του Γερμανού στο Βι-κελίδης.