Επίσημο: Στον Άρη και με τη… βούλα ο Καμαρά!
i

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά/©ΙΝΤΙΜΕ

Επίσημο: Στον Άρη και με τη… βούλα ο Καμαρά!

Sportal newsroom 16:38 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 10.01.2023

Παίκτης του Άρη είναι και τυπικά ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, καθώς ο παίκτης ήδη προπονήθηκε με τη φόρμα των «κιτρίνων» επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια.

Παίκτης του Άρη είναι και τυπικά ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, καθώς ο Αφρικανός άσος βρέθηκε κανονικά στη σημερινή προπόνηση για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Άλαν Πάρντιου και επανήλθε οριστικά στο ρόστερ των «κιτρίνων» με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. 

Με ανάρτησή της στα social media, ο Άρης καλωσόρισε πίσω τον διεθνή επιθετικό από τη Μαυριτανία, με τον ίδιο μάλιστα να είναι χαμογελαστός και προφανώς ευδιάθετος για την επιστροφή σε ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον, μέσω του οποίου ευελπιστεί να επιστρέψει σε κανονικό αγωνιστικό ρυθμό. 

Με τον Ολυμπιακό σε αυτό το εξάμηνο πραγματοποίησε μόνο έξι συμμετοχές, στις οποίες είχε συνολικά 250 λεπτά, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα, ενώ στον Άρη είχε προλάβει να καταγράψει σε 35 παρουσίες, δέκα γκολ. 

Πλέον, αναμένεται το ντεμπούτο του Αμπουμπακάρ Καμαρά και αν αυτό θα είναι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Κυριακή (15/1).