Άρης: Διακοπή… κριτήριο για Ντουκουρέ
i

Ντουκουρέ/ⒸIntime

Άρης: Διακοπή… κριτήριο για Ντουκουρέ

Αλέξης Σαββόπουλος 15:34 - 25.11.2022 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 25.11.2022

Ο Ιβοριανός είναι ήδη δυο μήνες στα… πιτς και αναμένεται το πότε και αν θα επιστρέψει.

Το διάστημα της μεγάλης διακοπής για το Μουντιάλ είναι μια καλή ευκαιρία για τους προπονητές να δουλέψουν πάνω σε κάποια κομμάτια που είχαν διαπιστώσει ότι υπήρχε έλλειμα. Είτε τακτικά είτε σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, αντοχής και δύναμης.

Για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές δίνεται η δυνατότητα να καλύψουν το χαμένο έδαφος είτε να αποθεραπευτούν από προβλήματα που τους ταλάνιζαν. Στη δεύτερη αυτή κατηγορία ανήκει και ο Σέικ Ντουκουρέ. Ο Ιβοριανός είναι στα πιτς από τα μέσα Σεπτεμβρίου με πρόβλημα στο γόνατο, που γίνεται ακόμη πιο σοβαρό μιας και έχει ήδη κάνει δυο επεμβάσεις ρήξης πρόσθιου χιαστού.

Ο παίκτης πήγε στην Ισπανία, εξετάστηκε από τον γιατρό που τον χειρούργησε, ακολούθησε πρόγραμμα ειδικής θεραπείας και πλέον είναι στη Θεσσαλονίκη ακολουθώντας ένα μέρος της προπόνησης αφού ακόμη δεν είναι σε θέση να βγάλει όλο το πρόγραμμα.

Στις 25 μέρες που μεσολαβούν ως την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα φανεί αν είναι σε θέση να επιστρέψει και αν μπορεί ο Πάρντιου να υπολογίζει εκ νέου σε αυτόν.

Αν όχι ως βασικό και με τον ρυθμό που αγωνιζόταν ως το ματς με τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον ως συμπληρωματική λύση στα χαφ. Αν και σε αυτό το διάστημα και μετά από σχεδόν τρεις μήνες δεν καταφέρει να επανέλθει τότε είναι πολύ πιθανό να τεθεί ζήτημα λύσης της συνεργασίας.