Αλμέιδα: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά...»
i

© Intime

Αλμέιδα: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά...»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 21:56 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 17.01.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τον Άρη στη διαδικασία των πέναλτι και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του.

Η ΑΕΚ έμεινε εκτός Κυπέλλου Ελλάδας από νωρίς. Μετά από μία συγκλονιστική μάχη με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου σε κανονική διάρκεια και σε παράταση έληξε ισόπαλη (όπως και στο πρώτο ματς της OPAP Arena), οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν στη διαδικασία των πέναλτι και εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «8» της διοργάνωσης.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ματίας Αλμέιδα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του, όμως εξέφρασε και την πικρία του που η ομάδα του έμεινε εκτός.

Παλικάρι ο Άρης απέκλεισε την ΑΕΚ στα πέναλτι και βλέπει τελικό!

Παλικάρι ο Άρης απέκλεισε την ΑΕΚ στα πέναλτι και βλέπει τελικό!

Ο Άρης με ήρωα τον Κουέστα που έπιασε δύο πέναλτι επικράτησε 4-2 στη ρώσικη ρουλέτα της ΑΕΚ και πέρασε στα προημιτελικά. Ανοιχτός ο δρόμος προς τον τελικό για τους Θεσσαλονικείς. Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν 1-1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ισοδύναμο ματς. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ και στα πέναλτι ξέραμε ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Είμαι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των παικτών μου. Είμαι στενοχωρημένος γιατί ήθελα να συνεχίσουμε, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα».